Термін подачі проектів продовжено!

За проханням активної громадськості подача проектів триватиме до 26 серпня! Чекаємо на Ваші цікаві та креативні проекти!

10 серпня 2018 року департамент з питань енергоефективних технологій та ініціатив Дніпровської міської ради прийняв рішення про подовження терміну етапу подачі проектів до участі у конкурсі «Бюджету участі 2018» у м. Дніпрі.

У зв’язку з тим, що процес подачі проектів відрізняється від процесу минулих років – департамент з питань енергоефективних технологій та ініціатив Дніпровської міської ради (далі Департамент) отримав велику кількість звернень з проханням подовжити термін подачі проектів, оскільки автори не встигають сформувати проектні заявки для участі у визначений термін. Це пов’язано з більш ретельною да детальною підготовкою проекту, з формуванням комерційних пропозицій та зі зміною вимог Положення про партиципаторне бюджетування (бюджет участі) у м. Дніпрі.
Результатом розгляду звернень громадян став наказ директора Департаменту № 41-а від 10.08.2018. Наразі, термін подачі проектів складає 42 дня з 16 липня до 26 серпня включно. Нагадуємо, раніше термін складав 20 днів з 16 липня по 10 серпня.

Отримати консультацію або відповіді на питання з приводу подачі проектів до конкурсу «Бюджету участі 2018» можна одним з наступних шляхів:
Платформа Бюджету участі - https://adm.dniprorada.gov.ua
Положення Бюджету участі - https://adm.dniprorada.gov.ua/…/15306032562189_polozhennia-…
Спільнота Бюджету участі Дніпра у FB – https://www.facebook.com/ParticipationbudgetDnipro
Спільнота Департаменту з питань енергоефективних технологій та ініціатив Дніпровської міської ради - https://www.facebook.com/DPEnergyEfficientTechnologiesIniti…
Адреса – вул. Вячеслава Липинського, 7/95
Телефон – 094 885 93 61 та 056 785 93 61
Електрона адреса – participationbudgetdp@gmail.com
Наш Телеграм-канал - t.me/DneprBU