ТЕСТОВА ПОДАЧА ПРОЄКТІВ 2020

в рамках проєкту "Школа Бюджету Участі"

Ми з порозумінням ставимось до ситуації що виникла сьогодні, але життя не зупиняється, і якщо є можливість перейти на онлайн режим, ми це робимо!


Ми вже дуже давно закріпили за собою статус найлюдянішої програми та відділу. Ми залюбки Вам допоможемо: підкажемо та просто проведемо бесіду, ми зробимо все щоб Ви залишились задоволені!


Напередодні початку подачі проєктів, ми завжди проводили освітні заходи під назвою "Школа Бюджету Участі", на якій ми розглядали проєкти, приклади, успішні та невдалі кейси, давали рекомендації та працювали над помилками.


Зараз ми не зупиняємо нашу освітню програму, а переводимо її в інший формат "Бюджет участі на кухні" – цей формат буде онлайн, нікуди не треба йти або навіть вставати з ліжка, цей формат дозволить нам з вами підготуватись до нового етапу бюджету участі, підготувати свої ідеї та напрацювання.


У цій гугл-формі ми продублювали всі питання та послідовність яка буде при подачі проєктів на сайті, але у спрощеному виді.


Після подачі форми, ми почнемо її перевірку та аналіз, після чого, в зручному форматі будемо робити розбір цих проєктів, наповнення, деталей та наскільки все правильно зроблено.


Для чого це?

Як показала практика минулих років, більше ніж 80% проєктів відправлялись на доопрацювання ще на першій стадії перевірки, це декого лякало або збивало з пантелику.

Ми хочемо пропрацювати з вами в ТЕСТОВОМУ режимі всі ваші ідеї зараз. Щоб коли настав час подання проєктів на сайті, Ви отримали позитивну оцінку вже з першого разу!!!

Подача проєктів АНОНІМНА, ми НЕ ПУБЛІКУЄМО Ваші проєкти які подані у тестовому форматі.

Ця інформація потрібна для аналізу та опрацювання помилок.


Зміг дочитати до цього моменту!? Ну ти вже супер-пупер! Тож давай-подавай!


ПОДАТИ ТЕСТОВИЙ ПРОЄКТ - https://forms.gle/pFwCBWoDaUMsefsU8 


Положення Бюджету участі 2020, коли знаєш правила, завжди легше – https://docs.google.com/document/d/14yAiPs7pxeNwNU4zgYKbJjSfBCveH1PrIktyLO_oduo/edit 


Для зручності залишаємо Вам список проєктів, просто для Натхнення – https://docs.google.com/spreadsheets/d/1zQDUPnIiogr1yRTEx2YLscOGbdZ6izVUc-ZRCqFPiKU/edit?usp=sharing 


Наші контактні телефони, просто для Спокою – 0930939700 або 0932349752


Наші соціальні мережі, просто для Зручності –

Facebook – https://www.facebook.com/groups/pb.dnipro  

Viber – https://cutt.ly/urLwQBm

Telegram – https://t.me/pb_dnipro.