Зробимо Дніпро краще!

Збільшення фінансування Бюджету участі в Дніпрі до 35 млн.

За півтора року свого існування нам разом із мешканцями міста, вдалося зробити Бюджет участі Дніпра одним з лідерів за багатьма показником серед міст України. Жителі міста Дніпра показали свою зацікавленість в процес прямого формування бюджету свого міста. І тільки лише за одним показником, який не залежить безпосередньо від громадян, ми "просідаємо". Цей показник - фінансування Бюджету Участі.

Програма «партиципаторне бюджетування (бюджет участі) у м. Дніпрі на 2016-2020 роки» вимагає фінансування проектів III етапу в бюджеті Дніпра-2019 на рівні 35 млн. грн. та фінансування в 2019 році на суму не реалізованих за фактом проектів II етапу, яка буде визначена розпорядниками коштів за підсумками реалізації бюджету-2018. Необхідно внести відповідні правки в рішення або проект рішення "про міський бюджет на 2019 року", в залежності від термінів розгляду петиції.

Таким чином, просимо міського голову та міську раду передбачити у міському бюджеті 2019 року на реалізацію Програми «Партиципаторне бюджетування(бюджет участі) у м. Дніпрі на 2016-2020 роки» 35 млн. грн. При необхідності просимо розробити проект рішення про внесення змін в рішення про міський бюджет на 2019 рік з урахування 35 млн. грн. на Програму Партиципаторне бюджетування та коштів, виділених на проекти II етапу, які не реалізуються до кінця 2018 року. Ці рішення просимо винести на голосування на сесії. 


Проголосувати за петицію можна перейшовши за посиланням:

https://e-dem.in.ua/dnipropetrovsk/Petition/View/790?fbclid=IwAR0VIXkORvI9dTiWDv5AnQQQLcs_MnvasZWPHFqrH4DS-RpiRpK8pRp7zb0