Сучасний хол для маленьких музикантів Реалізований

Доданий
05.06.2020
Номер
138
Культура

Хол музичної школи - це перше приміщення куди портапляють відвідувачі закладу! Ремонт в холі не проводився понад 15 років. Сучасність висуває свої вимоги до комфорту та зручностей, якими має бути облаштований хол для дітей та їх батьків. А головне - це небезпека!
необхідно замінити панелі з пластику на гіпсокартонні, що відповідає сучасним вимогам пожежної безпеки дитячого закладу.

Автор проєкту
Євген
Євген Коваленко
Бюджет
199 999 грн
Розрахунок бюджету
Теги
діти, школа, культура, творчість
Район
Амур-Нижньодніпровський
Адреса
вул. Калинова, 68, Дніпро (Дніпропетровськ)

Опис

Проблема

Музична школа це осередок спілкування дітей та дорослих, приміщення школи не має відповідного облаштування зони холу-вітальні для відвідування, очікування та перебування у закладі. Ремот в приміщенні не проводився більше ніж 15 років. Безпека- це головна вимога!!! Для сучасних вимог пожежної безпеки дитячого закладу необхідно щоб панелі в приміщенні були пожежнонебезпечні (на зараз панелі - пластикові!, протертий лінолеум, який не витримує навантаження відвідувачів, старі столи та стільці). Також час вимагає більш комфортного інтер'єру холу музичної школи, наприклад наявності та облаштування холу рецепщином, зручними для дітей офісними меблями, тощо. Музична школа виховує підростаюче покоління як майбутніх культурнорозвинених та обізнаних громадян - патріотів своєї країни, які цінують і розуміють красу у всьому. То ж для гармонійного розвитку маленьких музикантів вкрай необхідно щоб побут був сучасним, зручним, відповідав всім вимогам безпеки!!!

Мета проєкту

Забезпечити сучасні умови для навчання дітей міського комунального закладу культури "Дніпровська дитяча музична школа №16". Облаштувати зручний та вкрай необхідний рецепшин в холі приміщення для налагодження кращих побутових умов в закладі для дітей, батьків, викладачів і всіх відвідувачів закладу.
Створити сучасне та комфортне середовище холу-вітальні - це своєрідна візитівка закладу, де через призму сучасного дизайну поєднано інформаційну та пізнавальну складову, створені комфортні умови для розміщення відвідувачів.
Створення сучасного та комфортного простору для учасників освітнього процесу та відвідувачів закладу, поліпшення якості та доступності надання естетичних послуг

Пропоноване рішення щодо розв'язання проблеми і його обґрунтування

Проект спрямований на створення сучасних умов для естетичних потреб та розвитку маленьких музикантів в умовах навчання в музичній школі. На сьогодні є актуальним створення холу-вітальні з інформаційними зонами, а також облаштування приміщення для комфортного перебування відвідувачів.

Зацікавленні у реалізації проєкту групи

Учасники освітнього процесу закладу, громадяни м. Дніпра.

Ключові показники оцінки результату

Залучення більшого кола відвідувачів закладу, введення додаткових освітніх послуг за рахунок створення сучасного та комфортного середовища. Створення холу-вітальні школи, придбання відповідних матеріалів та виготовлення облаштування, встановлення та розміщення обладнання у холі школи.

Ризики у реалізації

Інфляція, нестабільність валюти

Інформація про співфінансування

-

Чи є у вас конфлікт інтересів

ні

Ви посадова особа?

ні

Ви ознайомленні з положенням Бюджету участі

так

Співавтори

Коваленко Олена Петрівна

ФОТО ДО / ВІЗУАЛІЗАЦІЯ МАЙБУТНЬОГО ПРОЄКТУ

Відповідальні підрозділи

Департамент гуманітарної політики Дніпровської міської ради

Фотографії реалізованого проєкту