Зелена зона відпочинку біля Дніпровської міської ради Відхилений остаточно

Доданий
16.06.2020
Номер
421
Благоустрій та інфраструктура

Облаштування екологічної зони на ділянці у центрі міста, яка є прохідною та популярною серед мешканців - це зона біля Дніпровської міської ради у центрі міста. Мета - нове місце відпочинку мешканців улітку. Зона обладнана конструкціями для сидіння, сонцезахисними конструкціями, зеленими насадженнями.

Автор проєкту
Бюджет
199 702 грн
Розрахунок бюджету
Теги
благоустрій, молодь, чоловіки, жінки
Район
Центральний
Адреса
просп. Дмитра Яворницького (Карла Маркса), 75, Дніпро (Дніпропетровськ)

Опис

Проблема

Недостача відкритих місць відпочинку для мешканців у теплу пору року у центральній частині міста. Площа біля міської ради має великий прохідний простір, який можна зробити набагато функціональнішим, ніж він є зараз. Також в екозоні можна очікувати на свою чергу підчас оформлення документів у раді.

Мета проєкту

Створення екозон відпочинку для комфорту мешканців та гостей міста у теплу пору року біля районної ради, зробити простір біля ради доступнішим для людей.

Пропоноване рішення щодо розв'язання проблеми і його обґрунтування

Простір географічно вдалий для організації перепочинку улітку. Він дозволяє облаштувати тимчасову зону з простих дерев'яних конструкцій, оздоблених зеленими насадженнями, швидко монтується і демонтується після закінчення сезону. На такій зоні одночасно можуть перебувати до 50 людей у вільному розсадженні. Додатковою перевагою цієї зони є наявність штучної водойми - великого фонтану, що надасть додаткового комфорту для відпочиваючих у спеку.

Зацікавленні у реалізації проєкту групи

Мешканці міста віком 16 - 60 років, жінки та чоловіки, які регулярно відвідують центральну частину міста з метою відпочинку, працівники прилеглих будівель та ті, що перетинають зону на маршруті на роботу або в інші місця призначення - магазини, заклади харчування, спортивні зали, студії творчості та інші місця, а також відвідувачі районої ради.

Ключові показники оцінки результату

Збільшення місць перепочинку улітку у центральних районах та місцях з високою прохідністю; збільшення зелених насаджень, що вироблятимуть кисень улітку у центрі міста; підвищення рівня соціалізації у суспільстві; збільшення часу перебування на свіжому повітрі молоді та дорослих, що сприятиме підвищенню рівня здоров'я, гарного настрою та активного способу життя, зближення населення та влади.

Ризики у реалізації

надання місця під екозону

Інформація про співфінансування

наразі немає, бюджет оптимізовано

Чи є у вас конфлікт інтересів

ні

Ви посадова особа?

ні

Ви ознайомленні з положенням Бюджету участі

так

Співавтори

Валерія Полянська

ФОТО ДО / ВІЗУАЛІЗАЦІЯ МАЙБУТНЬОГО ПРОЄКТУ

Експертна оцінка

Відповідальні підрозділи

Департамент забезпечення діяльності виконавчих органів Дніпровської міської ради