Музичне навчання із задоволенням. Мотивація. Реалізація. Успіх На реалізації

Доданий
11.06.2021
Номер
403
Музичні школи

Модернізація умов навчання учнів МКЗК «Дніпровська дитяча музична школа №6 ім. В.І. Скуратовського», створення сприятливих умов для всебічного розвитку талановитих дітей шляхом закупівлі вкрай необхідних музичних інструментів та обладнання для покращення навчального процесу і концертної діяльності.

Автор проєкту
Світлана
Світлана Халілова
Бюджет
499 387 грн
Розрахунок бюджету
Теги
діти, школа, культура, творчість
Район
Чечелівський
Адреса
вул. Робоча, 87, Дніпро (Дніпропетровськ)

Опис

Співавтори

Максим Нестеренко

Проблема

Основною проблемою мистецьких освітніх закладів в Україні є застаріла матеріально-технічна база, яка потребує оновлення та розвитку відповідно до сучасних тенденцій і технологій. Завдяки громадському проєкту «Бюджет участі» в Дніпровську дитячу музичну школу №6 ім.В.І.Скуратовського придбано мультимедійне обладнання, зроблено ремонт. Для подальшого покращення навчального процесу необхідні якісні музичні інструменти та комфортне сучасне меблеве оснащення. Школа не має можливості вирішити цю проблему самостійно враховуючи обмежене фінансування на ці потреби.

Мета проєкту

Подовження модернізації умов навчання учнів МКЗК «Дніпровська дитяча музична школа №6 ім.В.І.Скуратовського», створення сприятливих умов для всебічного розвитку талановитих дітей шляхом закупівлі вкрай необхідних музичних інструментів та обладнання для покращення навчального процесу і концертної діяльності.

Пропоноване рішення щодо розв'язання проблеми і його обґрунтування

Створення сучасного музичного освітнього простору в школі необхідно розглядати комплексно. Вирішення проблеми можливе лише при умові оновлення та покращення матеріальної бази, а саме інструментів та обладнання, які будуть використовуватися, як у навчальному процесі так і в концертній діяльності учнів. Проєкт передбачає забезпечення нових якісних умов для організації занять, репетицій, проведення творчих заходів концертних програм.

Зацікавленні у реалізації проєкту групи

Користуватись результатами реалізації проєкту будуть в першу чергу 455 учнів Дніпровської дитячої музичної школи № 6 ім. В. І. Скуратовського, педагогічний колектив, батьки та громада міста.

Ключові показники оцінки результату

Реалізація даного проєкту дасть можливість осучаснити освітній процес, створити креативний навчальний простір в музичних класах, активізувати можливості учнів, підвищити рівень виконання програм на конкурсах та фестивалях різних рівнів, що неодмінно позначиться вагомими плідними результатами у вихованні дітей та молоді. Покращиться мотивація учнів до музичних занять як сольних так і колективних. Зросте престиж дитячої мистецької освіти серед мешканців міста та попит на можливість брати участь в різних видах музичної діяльності. Наявність нових музичних інструментів зробить доступним навчання для пільгових категорій громадян. Проєкт забезпечить репрезентативне представлення талановитих дітей Дніпра на міжнародних та всеукраїнських аренах.

Ризики у реалізації

Зростання вартості музичних інструментів та обладнання.

Інформація про співфінансування

Немає

Чи є у вас конфлікт інтересів

Ні, немає

Ви ознайомленні з положенням Бюджету участі

Так

ФОТО ДО / ВІЗУАЛІЗАЦІЯ МАЙБУТНЬОГО ПРОЄКТУ

Відповідальні підрозділи

Департамент інноваційного розвитку Дніпровської міської ради