Спорт об'єднує РОДИНУ Брав участь

Доданий
11.06.2021
Номер
432
Спортивні та дитячі майданчики

Встановлення на прибудинковій території ОСББ "РОДИНА 123" за адресою: м. Дніпро, шосе Донецьке, буд. 123 майданчика для занять вуличними видами спорту Street Workout з різноманітними конструкціями, турніками, брусами, шведськими стінками, рукоходами та благоустроєм території для популяризації фізичної культури та спорту серед мешканців ОСББ "РОДИНА 123" та навколишніх будинків.

Автор проєкту
Андрій
Андрій Мужевський
Бюджет
431 024 грн
Розрахунок бюджету
Теги
спортивний майданчик, двір, ОСББ, благоустрій
Район
Індустріальний
Адреса
шосе Донецьке, 123, Дніпро (Дніпропетровськ)

Опис

Співавтори

Мужевський Андрій Вікторович

Проблема

На даний час на прибудинковій території ОСББ "РОДИНА 123" відсутні об'єкти спортивної інфраструктури для проведення занять вуличного фітнесу, який останнім часом набуває неабиякої популярності. Наявне обладнання є повністю зношеним та небезпечним.

Мета проєкту

Основною метою проекту є створення комфортного середовища для занять спортом як для дітей шкільного віку та і мешканців будинків. Соціальний ефект занять спортом спрямований на формування стабільних усвідомлених орієнтацій на здоровий спосіб життя, зниження рівня правопорушень серед учнівської молоді, формування ідентичності з дніпровською громадою та почуття відповідальності за її ресурси. Механізмом створення комфортного середовища для занять спортом на прибудинковій території є встановлення майданчику типу «STREET WORKOUT». WORKOUT (воркаут) - це нове віяння в вуличному фітнесі, що з кожним днем стрімко набирає популярності серед прогресивних спортсменів-любителів. Він міститить унікальний підхід до тренувань, філософію багаторівневого розвитку особистості і
соціальну активність.

Пропоноване рішення щодо розв'язання проблеми і його обґрунтування

Для розв'язання проблеми низького залучення мешканців будинку до занять спортом, ОСББ "Родина 123" планує ініціювати проведення конкурсів на кращу спортивну родину серед співвласників будинку.

Зацікавленні у реалізації проєкту групи

Учні загальноосвітніх закладів № 131, 133, 138, 135, 147, студенти вищих навчальних закладів, мешканці будинків 123, 123 А, 129

Ключові показники оцінки результату

Рівень охоплення заняттями фізичної культури та спорту серед мешканців будинку; рівень злочинності серед неповнолітніх, рівень захворюваності серед учнів загальноосвітніх закладів; рівень захворюваності на хвороби опорно-рухового апарату серед мешканців будинків 123, 123А та інших, які знаходяться на прилеглій території; збільшення соціальної згуртованості мешканців будинку, популяризація діяльності ОСББ "РОДИНА 123", покращення рівня благоустрою на прибудинковій території.

Ризики у реалізації

Інфляція, збільшення вартості майданчику, збільшення вартості будівельних матеріалів.

Інформація про співфінансування

-, але мешканці будинку візьмуть участь у благоустрою території (висадка дерев та кущів, встановлення лав для відпочинку)

Чи є у вас конфлікт інтересів

Ні, не є посадовою особою органів місцевого самоврядування, не входжу до керівних органів ОСББ "РОДИНА 123"

Ви ознайомленні з положенням Бюджету участі

Так

ФОТО ДО / ВІЗУАЛІЗАЦІЯ МАЙБУТНЬОГО ПРОЄКТУ

Відповідальні підрозділи

Департамент гуманітарної політики Дніпровської міської ради