Лабораторія музики Реалізований

Доданий
26.02.2017
Номер
1005
Безпека та громадський порядок

Велике значення у художньо-естетичному вихованні дітей відіграє музичне мистецтво. Нажаль, сьогодні музикування у межах дитячих музичних шкіл обмежено відсутністю належної музичної апаратури, тому наявність професійної дитячо-юнацької репетиційної бази та студії звукозапису, на базі ДМШ № 17, надасть можливість креативним та небайдужчим викладачам активно, творчо розвивати молоде покоління.

Автор проєкту
Бюджет
512 155 грн
Розрахунок бюджету
Район
Амур-Нижньодніпровський
Адреса
Висоцького вулиця, 4, Дніпровська міська рада, Дніпро

Опис

Мета проекту

Створення професійної студіі звукозапису та репетиціонної бази для творчо-обдарованих дітей м. Дніпра. Надання можливості юним талантам навчатися мистецтву співу та гри на музичних інструментах, користуючись професійною музичною апаратурою. Якісна, творча, професійна підготовка дітей та молоді до міських свят та концертів. Залучення до занять у студії якомого більше талановитих мешканців міста.

Проблема

Необхідність творчої самореалізації дітей та молоді міста у створенні власних музичних творів та аранжувань. Неможливість запису творів у виконанні дітей
(нажаль в Україні взагалі не розповсюджене видавництво дисків дитячої пісенності та інструментальної творчості). Неможливість запису концертних творів для участі дітей у святкових концертах на відкритих майданчиках у зимовмй період. Відсутність належної апаратури.

Пропоноване рішення щодо розв’язання проблеми і його обґрунтування

Створити професійну, сучасну, якісну студію звукозапису та репетеційну базу для творчо-обдарованих мешканців м.Дніпра. на базі музичної школи №17.

Для кого цей проект

Для усіх бажаючих творчих та креативних мещканців нашого міста різних вікових категорій (5-99р.)

План заходів з реалізації проекту

Будівельні роботи по облаштуванню звукоізоляції стін, стелі та підлоги. Придбання професійного музичного обладнання для студії звукозапису та репетеційної бази.

Ключові показники оцінки результату проекту

Соціальні- розповсюдження творчих результатів дітей та молоді за межами міста. Економічний - зменшення фінансових витрат батьків та молоді міста Дніпра.

Ризики (перешкоди) у реалізації проекту, на які слід звернути увагу

Нестабільність валюти на внутрішньому ринку.

ФОТО ДО / ВІЗУАЛІЗАЦІЯ МАЙБУТНЬОГО ПРОЄКТУ

Відповідальні підрозділи

Департамент гуманітарної політики Дніпровської міської ради