Сучасний затишний двір Брав участь

Доданий
27.02.2017
Номер
1021
Спорт

Через вкрай незадовільний стан двора, де кожен день збираються люди,які розпивають алкогольні напої, - дітям і дорослим немає де гуляти. Безпечний майданчик буде зоною відпочинка і здоров'я для дітей та дорослих будь-якого віку.

Автор проєкту
Лілія
Лілія Явтушенко
Бюджет
158 286 грн
Розрахунок бюджету
Район
Чечелівський

Опис

Мета проекту

Знизити ризик правопорушень на території двора. Створити безпечний майданчик для відпочинку, щоб діти і дорослі будь-якого віку змогли займатися фізичною культурою, більше бути на свіжому повітрі. Формування здорового образу життя дорослих та прилучення до цього образу дітей і підлітків.

Проблема

Біля дома є територія, призначена для відпочинку дітей і дорослих. Замість дітей на цій ділянці кожен день збираються люди, які розпивають алкогольні напої. особливо влітку часто приїзжає поліція, щоб розігнати порушників громадського порядку у нетверезвому стані. Прибудинкова територія стала небезпечною та забрудненою для дітей і дорослих мешканців дома. Якщо обладнати цю ділянку на безпечний майданчик, діти і дорослі здобудуть можливість більше гуляти, займатись фізичною культурою і безречно відпочивати.

Пропоноване рішення щодо розв’язання проблеми і його обґрунтування

Переобладнання прибудинкової території дасть можливість дітям та дорослим безпечно себе почувати у дворі і більше часу проводити на вулиці на безпечному майданчику.

Для кого цей проект

Проект націлений на дітей, підлітків і дорослих усіх вікових категорій.

План заходів з реалізації проекту

Встановлення на прибудинковой території безпечного дитячого майданчика та спортивного обладнання.
Встановлення огорожі для безпеки дітей і обладнання.

Ключові показники оцінки результату проекту

Результатом реалізації проекту є підвищення безпеки двору, захист дітей.
Підвищення рівня фізичної культури, можливість безпечного відпочинку на свіжому повітрі для дітей та дорослих будь-якого віку.

Ризики (перешкоди) у реалізації проекту, на які слід звернути увагу

Ризики відсутні.

ФОТО ДО / ВІЗУАЛІЗАЦІЯ МАЙБУТНЬОГО ПРОЄКТУ