Благоустрій прилеглої території до МКЗК ДДМШ №14 та її фасаду. Брав участь

Доданий
27.02.2017
Номер
1040
Комунальне господарство

Благоустрій прилеглої території та фасаду МКЗК «Дніпровська дитяча музична школа №14». Музична школа №14 – це осередок культури для мешканців ж/м Покровський. Тому достойні фасад та прилегла територія закладу – це «обличчя» його педагогів, учнів та батьків. Зробивши зручний, сучасний та безпечний підхід до школи, ми створюємо комфортні умови і для мешканців цього спального району.

Автор проєкту
Наталія
Наталія Шаповал
Бюджет
82 655 грн
Розрахунок бюджету
Район
Новокодацький

Опис

Мета проекту

Мета цього проекту – благоустроїти прилеглу територію та фасад Міського комунального закладу культури «Дніпровська дитяча музична школа №14». Проект включає в себе укладку зручної та безпечної пішохідної доріжки, установку декоративної огорожі клумб та побудову навісів від непогоди перед входами №2 і №3 ДДМШ №14.

Проблема

З 1983 року МКЗК «Дніпровська дитяча музична школа №14» орендує приміщення в житловому багатоповерховому будинку. Тому прилегла до закладу територія знаходиться посеред багатоповерхівок. У червні 2015 року у зв’язку зі зміною труб водопостачання працівниками міськводоканалу були знищені асфальтна пішохідна доріжка, клумби, декоративна огорожа біля закладу. Майже щодня більш ніж півтисячі мешканців району (учні школи, їх батьки, працівники школи) потребують цивілізованого підходу до школи. Саме тому це питання потребує негайного рішення.

Пропоноване рішення щодо розв’язання проблеми і його обґрунтування

Благоустрій прилеглої території музичної школи №14 дасть змогу безпечного та комфортного підходу до закладу дітям, їх батькам та працівникам школи. Крім того, цією пішохідною доріжкою користуватимуться і мешканці прилеглих багатоповерхівок. Адже поруч з музичною школою розташовані дитячий садок, ринок, поліклініка, загальноосвітня школа, прокуратура, супермаркет тощо. Проходячи повз музичну школу, мешканці району милувалися б акуратними та доглянутими клумбами з декоративною огорожею. А під час непогоди у учнів, їх батьків та працівників школи була б можливість сховатися від неї під навісами.
Ці всі зміни лише поруч з музичною школою позитивно б вплинули на вигляд житлового масиву в цілому, адже «обличчя» кожного двору формує зовнішність району.

Для кого цей проект

Цей проект спрямований на широкі верстви населення району. Адже благоустроєною територією навколо музичної школи користуватимуться не тільки більш ніж 500 відвідувачів закладу щодня, а й мешканці прилеглих багатоповерхових будинків, учні загальноосвітньої школи, діти та батьки, що відвідують дитячий садок біля музичної школи.

План заходів з реалізації проекту

1. Документальне узгодження з орендодавцем запланованих робіт з благоустрою прилеглої території МКЗК «Дніпровська дитяча музична школа №14».
2. Розробка технічного завдання на роботи з благоустрою.
3. Проведення тендера для визначення виконавця робіт.
4. Укладання договорів з підрядниками на виконання робіт.
5. Виконання будівельних робіт організацією-підрядником.
6. Підписання сторонами акту виконаних робіт.

Ключові показники оцінки результату проекту

Головний критерій оцінки результату проекту – це комфорт, безпека, сучасний вигляд прилеглої території і фасаду закладу культури. Переоцінити значення цього проекту для соціального сектору побудови житлового масиву Покровський неможливо.

Ризики (перешкоди) у реалізації проекту, на які слід звернути увагу

Для реалізації проекту необхідно приділити особливу увагу отриманню дозволів на виконання робіт у відповідних установах.