Збереження пам'ятки архітектури та культури Брав участь

Доданий
05.03.2017
Номер
1180
Культура та туризм

Ремонт фасаду з метою збереження пам'ятки архітектури та культури місцевого значення та виконання вимог чинного законодавства щодо декомунізації.

Автор проєкту
Юрій
Юрій Іванов
Бюджет
369 000 грн
Розрахунок бюджету
Район
Чечелівський

Опис

Мета проекту

Приведення фасаду сучасного закладу культури до вимог чинного законодавства з метою збереження пам'ятки архітектури та культури, а також приведення уваги мешканців міста до мистецьких здобутків митців міста, України та світу.

Проблема

Необхідність відремонтувати фасад будівлі кінотеатру «Червоногвардієць», демонтувати напис для виконання закону «Про декомунізацію» та забезпечення безпечного доступу мешканців та гостей міста до Будинку мистецтв.

Пропоноване рішення щодо розв’язання проблеми і його обґрунтування

Провести ремонтні роботи фасаду будівлі, щоб приміщення Будинку мистецтв у якому проводиться безліч культурних заходів не викликало відчуття занедбаності та не справляло враження покинутої будівлі, а мало привабливий вигляд сучасного закладу культури.

Для кого цей проект

Для всієї громади міста Дніпра та його гостей, митців для реалізації своїх проектів з метою популяризації усіх видів мистецтва.

План заходів з реалізації проекту

1. Демонтаж назви: «Кінотеатр Червоногвардієць»
2. Ремонтні роботи фасаду.
3. Монтаж назви, що відповідає сьогоднішньому функціонуванню будівлі.

Ключові показники оцінки результату проекту

Залучення мешканців та гостей міста до відвідування будівлі, як пам'ятки архітектури та культури, як туристичного об'єкту. Облаштування майданчика для проведення культурних заходів простонеба.

Ризики (перешкоди) у реалізації проекту, на які слід звернути увагу

відсутні