Зробимо фасад бібліотеки для дітей № 11 креативним! Брав участь

Доданий
21.02.2017
Номер
904
Культура та туризм

Дизайн сучасної бібліотеки для дітей повинен стати візитною карткою мікрорайону та популяризувати бібліотеку як культурний центр. Фасад бібліотеки, яка розташована практично на великому дитячому майданчику та обслуговує читачів – учнів гімназії № 3, шкіл № 7, 14, 29, 118, 121, повинен вабити дітей з батьками. Його необхідно модернізувати – зробити стінопис.

Автор проєкту
Марія
Марія Бочковська
Бюджет
160 440 грн
Розрахунок бюджету
Район
Індустріальний

Опис

Співавтори

немає

Мета проекту

Бібліотека починається з фасаду. Він повинен бути відремонтованим. Креативний стінопис згідно світовим тенденціям звертає на себе увагу і вабить читачів.

Проблема

Жахливий фасад бібліотеки радянського типу діє всупереч привабливому естетичному простору всередині бібліотеки. Сучасний дитячий заклад повинен мати яскравий зовнішній вигляд, який створює чарівний світ дитинства.

Пропоноване рішення щодо розв’язання проблеми і його обґрунтування

Енергозберігання у наш час стало законом життя. Відремонтований та утеплений фасад приміщення бібліотеки подовжить термін експлуатації всього будинку і надасть його мешканцям гарний приклад. Стінопис зробить з бібліотеки сучасний арт-об’єкт.

Для кого цей проект

Проект розрахований на всіх мешканців мікрорайону, але в першу чергу на дітей та їх батьків. За нашими підрахунками у нашому мікрорайоні проживає більше 4000 дітей.

План заходів з реалізації проекту

1. Будівельні роботи з утеплення фасаду бібліотеки.
2. Прикрашання фасаду стінописом.
3. Ремонт вхідної двері
4. Ремонт ґанку

Ключові показники оцінки результату проекту

Після утеплення фасаду бібліотеки збільшиться температурний режим помешкання бібліотеки та всього будинку в опалювальний період. Підвищиться рівень охоплення дітей та дорослих читанням завдяки рекламі бібліотечних послуг через стінопис.

Ризики (перешкоди) у реалізації проекту, на які слід звернути увагу

- Погодні перешкоди
- Непередбачені перешкоди.

Приклади (кейси) схожих рішень

1) http://www.archfacade.ru/2009/02/library-kanzas-city.html
2) http://www.myvin.com.ua/ru/news/events/22488.html
3) http://zakarpattya.net.ua/News/139712-V-Uzhhorodi-fasad-miskoi-biblioteky-rozmaliuvaly-hrafiti-zi-stelazhamy-z-knyzhkamy-FOTO-VIDEO

ФОТО ДО / ВІЗУАЛІЗАЦІЯ МАЙБУТНЬОГО ПРОЄКТУ