Справжня природнича освіта у школі №142 Брав участь

Доданий
21.07.2017
Номер
137
Освіта

Проект передбачає закупівлю необхідного обладнання, інвентарю та матеріалів для якісного та наочного викладання Фізики, Хімії, Біології та Астрономії у Спеціалізованій середній загальноосвітній школі №142 еколого-економічного профілю, з метою зацікавлення дітей у вивченні природничих наук.

Автор проєкту
Євген
Євген Черненко
Бюджет
198 101 грн
Розрахунок бюджету
Район
Амур-Нижньодніпровський

Опис

Мета проекту

Метою проекту є підвищення рівня освіти дітей та молоді шкільного віку, адже саме в цей період життя формується культура навчання, яка впливає на подальший розвиток особистості в усіх сферах.

Проблема

Проблема полягає в тому, що у шкіл немає навіть елементарного обладнання та матеріалів для нормального та цікавого викладання таких предметів як Хімія, Біологія, Фізика та Астрономія, тих наук які є основою для розуміння всього оточуючого нас світу. Через відсутність наочного навчання у дітей не виникає жаги до знань у цих сферах, що у подальшому призводить до відсутності в країні необхідних спеціалістів та зменшення наукового потенціалу, що, у свою чергу, веде до занепаду економіки і зубожіння населення.

Пропоноване рішення щодо розв'язання проблеми і його обґрунтування

Пропонується закупити необхідне обладнання, інвентар та матеріали, які необхідні для наочного навчання предметів з Хімії, Біології, Фізики та Астрономії, проведення цікавих практичних та лабораторних занять за шкільною програмою.
Це дозволить суттєво збільшити зацікавленість учнів у навчанні, підвищить успішність та загальний рівень знань.

Для кого цей проект

Цей проект направлений, в першу чергу, на учнів та вчителів школи №142. Результатами реалізації цього проекту через кілька років буде користуватись усе суспільство, отримавши освічених молодих людей.

Ключові показники оцінки результату проекту

Збільшення рівня успішності учнів.
Показником оцінки результату проекту можна буде вважати рейтинг учнів школи при складанні тестів із ЗНО.

Ризики (перешкоди) у реалізації проекту, на які слід звернути увагу

Відсутні