Калинова 83 - Подвір’я здорового способу життя Брав участь

Доданий
06.07.2017
Номер
22
Спорт

Даним проектом передбачається обладнати спортивний майданчик з
антивандальними спортивними тренажерами під відкритим небом і сучасними турніками та брусами на цілий мікрорайон по вул Калинова 83, а біля спортивного майданчика планується розмістити зону для гри в настільний теніс з двома тенісними столами.

Автор проєкту
Антон
Антон Школик
Бюджет
178 796 грн
Розрахунок бюджету
Район
Амур-Нижньодніпровський

Опис

Мета проекту

Суспільна важливість проекту полягає в тому, що він сприяє активності населення, встановлює тісний зв'язок між жителями мікрорайону, а також
розвивати в Дніпрі популярний спортивний рух Street Workout

Проблема

Поруч з прибудинковою територією нашого будинку є приватний спортивний майданчик з футбольним полем, але, нажаль, для жителів мікрорайону він не доступний.
Прибудинкова територія нашого будинку велика, але не упорядкована і не забезпечує дітей, молодь і доросле населення необхідними умовами відпочинку на свіжому повітрі.

Пропоноване рішення щодо розв'язання проблеми і його обґрунтування

Даним проектом передбачається на цілий мікрорайон обладнати спортивний майданчик з антивандальними спортивними тренажерами під відкритим небом і сучасними турніками та брусами.
Біля спортивного майданчика планується розмістити зону для гри в настільний теніс з двома тенісними столами.

Для кого цей проект

Після реалізації проекту мешканці нашого мікрорайону від немовляти до пенсіонера будуть найактивніші, здоровими, дружними і щасливими.
Всі, хто активний і хто не лінується, в нашому дворі грає і тренується.

Ключові показники оцінки результату проекту

Спільний активний відпочинок матиме позитивний вплив не тільки на здоров'я мешканців цього району, але й сприятиме налагодженню суспільних взаємозв’язків, формуванню добросусідських взаємовідносин та зміцненню громади.

ФОТО ДО / ВІЗУАЛІЗАЦІЯ МАЙБУТНЬОГО ПРОЄКТУ