Опис
Співавтори
*
Мета проекту
Придбання новітнього обладнання для забезпечення раціональним, безпечним і якісним харчуванням вихованців дитсадка, зменшення рівня споживання води та електроенергії.
Проблема
Створення енергоощадного харчоблоку, який передбачає якісну підтримку температурного режиму при підігріві та приготуванні їжі, зменшення рівня споживання ергоресурсів, тощо.
Пропоноване рішення щодо розв'язання проблеми і його обґрунтування
Встановлення нового електрообладнання та устаткування, яке дозволяє застосовувати сучасну технологію підігріву та приготування їжі.
Для кого цей проект
вихованці дитячого садку, працівники закладу
Ключові показники оцінки результату проекту
- створенню комфортних умов для організації харчування в дошкільному навчальному закладі;
- забезпеченню дієтхарчування та зменшенню захворюваності серед дітей, які страждають на хвороби органів травлення;
- забезпеченню якісного, безпечного, раціонального, збалансованого харчування відповідно до віку і стану здоров’я вихованців;
- отриманню щорічного економічного ефекту за рахунок модернізації обладнання;
Ризики (перешкоди) у реалізації проекту, на які слід звернути увагу
відсутні
Приклади (кейси схожих рішень)
навчальні заклади
Чи ознайомлені ви з положенням про Бюджет участі у м. Дніпро?
Ні.
так
План заходів з реалізації проекту
Узгодження проекта, процедура закупівлі, усатановка обладнання.
Інформація про співфінансування
немає потреби
Я, не є посадовою особою
Ні.
ні
ФОТО ДО / ВІЗУАЛІЗАЦІЯ МАЙБУТНЬОГО ПРОЄКТУ
Відповідальні підрозділи
Департамент гуманітарної політики Дніпровської міської ради