Танцювальний майданчик 100-річному парку на ж/м Ігрень Брав участь

Доданий
26.08.2018
Номер
247
Благоустрій та інфраструктура

Доповнення спортивно-паркової зони включає в себе облаштування танцювального майданчику перед стаціонарною сценою тротуарною плиткою.

Автор проєкту
Бюджет
199 824 грн
Розрахунок бюджету
Теги
діти, благоустрій, молодь
Район
Самарський
Адреса
вул. Кожедуба, 49, Дніпро

Опис

Співавтори

Яна Борисівна Бутиріна,
Карен Сейранович Агаджанян.

Мета проекту

Метою проекту є залучення населення до культурного збагачення, розвитку та популяризація вуличних танцювальних культур, створення місця відпочинку для всіх не залежно від віку, статусу та роду занять, створення можливості проведення заходів громади на іншому рівні, об’єднання всіх мешканців єдиною ідеєю культурного, сімейного проводження часу. Це можливо за допомогою облаштування тротуарною плиткою майданчика в парку на житловому масиві Ігрень.

Проблема

На ж/м Ігрень та Одинківка більше ніж 15000 населення, але немає жодного облаштованого майданчику зі сценою та якісним покриттям.
Парковий майданчик не оснащений пандусами для людей з особливими потребами.
У парку наявна сцена, але майданчик перед нею в зруйнованому стані, що створює загрозу для проведення танцювальних, рухливих та культурно-масових заходів.
Також на майданчику немає лавок, що унеможливлює відвідування концертів людям з особливими потребами та людям похилого віку.

Пропоноване рішення щодо розв'язання проблеми і його обґрунтування

Пропонується влаштувати майданчик перед сценою тротуарною плиткою.
Громада ж/м Ігрень та Одинківка планує зробити озеленення паркової зони, як свій вклад у реалізацію проекту шляхом залучення коштів з інших джерел.

Для кого цей проект

Унікальністю цього проекту є те, що його результатами зможуть користуватися абсолютно всі мешканці масиву. Оскільки проект включає в себе оснащения майданчику, на якому планується проведення заходів для людей різного статусу та роду зайнятості. Таким чином для дітей, молоді, людей середнього та старшого віку будуть облаштовані умови для культурного проведення часу.

Ключові показники оцінки результату проекту

Ключовим показником успішності реалізації проекту стане підвищення рівня залучення населення до культурного життя громади, орієнтація дітей та молоді на корисний відпочинок, саморозвиток, об’єднання всіх мешканців єдиною ідеєю сімейного проведення часу, розвиток на житловому масиві різних видів заходів, на облаштованому майданчику.

Ризики (перешкоди) у реалізації проекту, на які слід звернути увагу

Коливання курсу валют (в бюджеті проекту закладено 20% на непередбачувані витрати)

Приклади (кейси схожих рішень)

Тротуарною плиткою оснащена наша перлина Дніпра - набережна. Також в парках міста є схожі майданчики.

Чи ознайомлені ви з положенням про Бюджет участі у м. Дніпро?

Так.
Так

План заходів з реалізації проекту

Закупити матеріали. Покласти тротуарну плитку. Офіційно відкрити.

Інформація про співфінансування

Громада ж/м Ігрень та Одинківка планує зробити озеленення паркової зони, як свій вклад у реалізацію проекту шляхом залучення коштів з інших джерел.

Я, не є посадовою особою

Ні.
Ні

ФОТО ДО / ВІЗУАЛІЗАЦІЯ МАЙБУТНЬОГО ПРОЄКТУ

Відповідальні підрозділи

Департамент благоустрою та інфраструктури Дніпровської міської ради