Open Space «Краснопілля» Відхилений остаточно

Доданий
26.08.2018
Номер
268
Культура та туризм

Краснопілля один із віддалених масивів міста. На масиві з кількістю мешканців понад 16 тисяч немає жодного обладнаного місця проведення дозвілля для дітей та дорослих. Пропонується обладнати приміщення бібліотеки сучасними меблями та технікою. Створити багатофункціональний простір, який поєднає у собі навчання, відпочинок та розваги.

Автор проєкту
Олександр
Олександр Ошега
Бюджет
517 294 грн
Розрахунок бюджету
Теги
діти, інновації, молодь
Район
Чечелівський
Адреса
вул. Дзеркальна, 1, Дніпро

Опис

Співавтори

фахівці бібліотеки

Мета проекту

Створення у приміщенні бібліотеки майданчика для спілкування та проведення корисного дозвілля для дітей та дорослих Краснопілля шляхом облаштування сучасним обладнанням та меблями.

Проблема

Небхідність створення обладнаного, безпечного майданчика полягає в тому, що бібліотека наразі є єдиним діючим і визнаним краснопільцями центром спілкування та проведення дозвілля громади. В бібліотеці, проводяться ігри, квести, етнографічні свята тощо. Для більш комфортних умов та якісного проведення дозвілля пропонується облаштування бібліотеки сучасним обладнанням та меблями. Якщо проблема буде вирішена, підвищиться культурний та освітній рівень мешканців Краснопілля і буде створено гідне місце спілкування краснопільців.

Пропоноване рішення щодо розв'язання проблеми і його обґрунтування

ВІТАЛЬНЯ – це візитна картка бібліотеки. Вітальня буде наповнена поличками з найяскравішою та найсвіжішою літературою, зручним диваном та рецепцією. ТЕРИТОРІЯ ДОЗВІЛЛЯ – локація, яка наповнена яскравими та цікавими дитячими книгами, ігровою приставкою з розвиваючими іграми, телевізором, цікавими настільними іграми для всієї родини та зручними модульними пуфами. КІНОЗАЛ – це зал-трансформер. Кімната буде вміщувати 18 місць для сидіння, мобільний екран, проектор та ноутбук. У цьому залі будуть відбуватися перегляди екранізацій літератури за шкільною програмою. У весь вільний час зал функціонуватиме, як територія художньої літератури, де зібрана велика кількість художніх творів. ТЕРИТОРІЯ ЗНАНЬ – місце, де поєднані традиційні джерела інформації (галузева література) та 4 комп’ютера із доступом до мережі Інтернет. Територія, яку можуть відвідувати користувачі різних вікових категорій та поповнювати свої знання, відпочиваючи на зручних пуфах. ЕТНІЧНИЙ КУТОЧОК – локація для експонування етнічної літератури та предметів українського побуду ХІХ – ХХ ст.

Для кого цей проект

Проект призначений для усіх вікових категорій мешканців Краснопілля.

Ключові показники оцінки результату проекту

Підвищення інтересу підлітків, молоді до корисних культурних заходів, що вплине на зменшення проявів деструктивної поведінки, зменшення кількості правопорушень у мікрорайоні та підвищенню загального культурного та освітнього рівня краснопільців.

Ризики (перешкоди) у реалізації проекту, на які слід звернути увагу

Економічні обставини: підвищення цін на обладнання, затримка в проведенні процедур закупівель в системі ProZorro.

Приклади (кейси схожих рішень)

https://gb.kyivcity.gov.ua/projects/archive/1/show/344

Чи ознайомлені ви з положенням про Бюджет участі у м. Дніпро?

Так.
-

План заходів з реалізації проекту

1. Подання проекту.
2. Агітація за проект на голосування.
3. Супроводження підготовки тендерної документації у профільному департаменті.
4. Проведення тендеру профільним департаментом.
5. Придбання та монтаж обладнання компанією-переможцем.

Інформація про співфінансування

відсутня

Я, не є посадовою особою

Так.
-

ФОТО ДО / ВІЗУАЛІЗАЦІЯ МАЙБУТНЬОГО ПРОЄКТУ