«Безпечний дах культурного простору» Брав участь

Доданий
11.06.2020
Номер
220
Культура

Поточний ремонт м'якої покрівлі будівлі концертної зали «Супутник» на Титова 18 (колишнього кінотеатру). Це - найзаповітніша мрія усіх жителів мікрорайону, шанувальників творчості, талановитих дітей та молоді, а також мешканців поважного віку. Концертна зала «Супутник» – це завжди головне та улюблене місце зустрічі з мистецтвом відвідувачів закладу та професійних артистів.

Автор проєкту
Ірина
Ірина Орєхова
Бюджет
318 026 грн
Розрахунок бюджету
Теги
діти, молодь, культура, творчість
Район
Чечелівський
Адреса
вул. Титова, 18, Дніпро (Дніпропетровськ)

Опис

Проблема

М'яка покрівля будівлі концертної зали «Супутник» відслужила свій час придатності за багато десятиліть, починаючі з 1963 року. В даний час покрівля будівлі морально і фізично застаріла. Має тріщини і протікає, Відбувається затікання води (дощової або талої), що пошкоджує майно закладу, технічне обладнання, створює великі проблеми відвідувачам і співробітникам під час проведення заходів. Є загроза електрозамикання, вимикання світла по всьому закладу, можливе виникнення пожежі .Тому, час вимагає змін. Ми мешканці міста бачимо цю проблему та розуміємо важливість її вирішення.

Мета проєкту

Реалізація проекту у подальшому допоможе відремонтувати м'яку покрівлю
будівлі концертної зали «Супутник», що дозволить усунути регулярне протікати води та снігу після опадів (дощової або талої). Таке явище призводило до ушкодження театральних крісел, покриття сцени та залу, становило загрозу технічному звуковому забезпеченню, приладам кондиціонування, виступаючим артистам та глядачеві. Тому, реалізація цього проекту приведе до комфортних умов по проведенню сучасних заходів на європейському рівні, естетичному та творчому розвитку дітей, молоді, дорослих і прфесійних артистів. Посприяє вихованню майбутніх талановитих музикантів, вокалістів, танцюристів та культурно-освідчених слухачів. Створить комфортні умови для глядачів

Пропоноване рішення щодо розв'язання проблеми і його обґрунтування

Відремонтувати м'яку покрівлю покрівля будівлі концертної зали «Супутник» на вул.Титова 18 з метою недопущення аварійних ситуацій небезпечних для життя людей. Це призведе до покращення умов діяльності закладу культури в реалізації сучасних завдань. Створення комфортного культурного простору. Кошторис витрат на проведення поточного ремонту м'якої покрівлі будівлі додається.

Зацікавленні у реалізації проєкту групи

Для дітей, молоді та мешканців міста, для професійних артистів та відвідувачів закладу.

Ключові показники оцінки результату

Очікуваним результатом реалізації проекту є сучасна, нова м'яка покрівля будівлі концертної зали «Супутник» на вул. Титова 18. Покращення умов творчої праці артистів, підвищення якості результатів концертно-театральної роботи, творчої мотивації дітей, молоді та мешканців міста. Результат проекту – це можливість залучити більшу кількість відвідувачів. Містяни отримають сучасний комфортний культурний простір.

Ризики у реалізації

Ризики (перешкоди) у реалізації проекту, на які слід звернути увагу нестабільність валюти на внутрішньому ринку

Інформація про співфінансування

ні

Чи є у вас конфлікт інтересів

ні

Ви посадова особа?

ні

Ви ознайомленні з положенням Бюджету участі

так

Співавтори

ні

ФОТО ДО / ВІЗУАЛІЗАЦІЯ МАЙБУТНЬОГО ПРОЄКТУ

Відповідальні підрозділи

Департамент гуманітарної політики Дніпровської міської ради