Безпечний тротуар на Панікахи Брав участь

Доданий
14.06.2020
Номер
296
Благоустрій та інфраструктура

Проект направлений на облаштування пішохідної доріжки біля проїзжої частини по вул. Панікахи . Більше 40-ка років люди чекають на можливість безпечно і комфортно пересуватись від зупинки вул. Тополина до зупинки Тополь-2 зі сторони м-ну Тополя-3. Люди йдуть по бездоріжжю і під час негоди мають виходити на проїзжу частину, що є дуже небезпечним для здоров'я і життя мешканців міста.

Автор проєкту
Ганна
Ганна Ринцева
Бюджет
462 915 грн
Розрахунок бюджету
Теги
благоустрій
Район
Шевченківський
Адреса
вул. Панікахи, 77А корп. 2, Дніпро (Дніпропетровськ)

Опис

Проблема

Відсутній пішохідний тротуар для безпечного пересування людей, що ходять від зупинки вул. Тополина до зупинки Тополь-2 зі сторони ж.м. Тополь3. Люди вимушені йти по проїзжій частині або по бездоріжжю. Вихід на проїзжу частину загрожує здоров'ю і життю людей. Створюються умови для ДТП.

Мета проєкту

Задовольнити потребу людей у безпечному пересуванні вулицями міста. Створити безпечні та комфортні умови для пішоходів та водіїв. Уникнути можливих нещасних випадків, які призведуть до знівечених життів не тільки пішоходів але і водіїв.

Пропоноване рішення щодо розв'язання проблеми і його обґрунтування

Для розв'язання проблеми необхідно провести вибір підрядної організації через прозорро, провести необхідні підготовчі роботи та облаштувати пішохідний тротуар з сучасних матеріалів.

Зацікавленні у реалізації проєкту групи

Громадяни Дніпра різного віку, що мешкають на ж.м. Тополь-3 та ж.м. Тополь-2, і користуються данним напрямком, а також співробітники закладів, що розсташовані на даній території.

Ключові показники оцінки результату

Справдиться мрія мешканців ж.м. Тополь-3 та Тополь-2 на яку вони чекають вже більше 40-ка років. Люди зможуть безпечно ходити на власному районі. Зменшиться кількість аварійних ситуацій. Громадяни відчують свою дотичність до вирішення проблем міста. Зросте рівень довіри до місцевих органів влади.

Ризики у реалізації

Здорожчання проекту внаслідок інфляції.

Інформація про співфінансування

ні

Чи є у вас конфлікт інтересів

Ні

Ви посадова особа?

ні

Ви ознайомленні з положенням Бюджету участі

Так

Співавтори

Ринцева Ганна Володимирівна

ФОТО ДО / ВІЗУАЛІЗАЦІЯ МАЙБУТНЬОГО ПРОЄКТУ

Експертна оцінка

Відповідальні підрозділи

Департамент благоустрою та інфраструктури Дніпровської міської ради