Дивимось у світ через сучасні вікна СЗШ №128 Брав участь

Доданий
20.05.2020
Номер
34
Школа

Підвищення енергозбереження й створення комфортних умов для учасників освітнього процесу. Дерев'яні вікна експлуатуються з 1962 року та потребують заміни

Автор проєкту
Ірина
Ірина Юсім
Бюджет
192 916 грн
Розрахунок бюджету
Теги
діти, школа, енергоефективність
Район
Центральний
Адреса
вул. Гавриленка, 4, Дніпро (Дніпропетровськ)

Опис

Проблема

Вікна, які стоять у будівлі, не придатні для експлуатації. Стан аварійний: елементи віконних коробок почали викривлятися, що призводить до заклинювання окремих стулок та фрамуг. Деякі забиті цвяхами, що унеможливлює відкривання для провітрювання і миття. Частина віконних конструкцій не закривається, через що втрачається тепло, що звісно призводить до значних тепловтрат та суттєвого збільшення витрат на оплату за опалення будівлі.

Мета проєкту

Створення комфортних умов для учасників освітнього процесу. Заміна дерев'яних вікон, яким більше 50 років. Тепла школа - здорова дитина!

Пропоноване рішення щодо розв'язання проблеми і його обґрунтування

Заміна застарілих вікон допоможе знизити тепловитрати в зимовий період за рахунок раціонального і ефективного використання тепла, знизить показники шумоізоляції, підвищить рівень освітлення в кабінетах, покращить стан здоров’я здобувачів освіти, поліпшить мікроклімат у школі, покращить естетичний вигляд будівлі освітнього закладу.

Зацікавленні у реалізації проєкту групи

Цей проєкт для наших дітей, їх батьків та працівників школи. Для учнів, щоб здійснити іх мрію про сучасний, комфортний заклад, що відповідає всім санітарно-гігієнічним нормам. Для педагогічного колективу школи, щоб їм було затишно і комфортно працювати. Для батьків учнів, щоб вони не хвилювалися за протяги та перебування дітей у неналежних умовах праці і навчання.
Діти - наше майбутнє. Крім 575 учнів, в нашій школі працюють 43 вчителя та 16 технічних працівників.

Ключові показники оцінки результату

Раціональне та економне використання тепла та енергоресурсів, зменшення затрат на опалення, економія паливноенергетичних ресурсів, зниження рівня захворюваності дітей, належний рівень освітлення приміщень, відповідність санітарно-гігієнічним нормам.

Ризики у реалізації

Бажано провести реалізацію цього проекту в липні-серпні місяці, коли діти перебуватимуть на канікулах, що буде дуже зручно для сторін, які безпосередньо залучені до проєкту.

Інформація про співфінансування

Не стосується

Чи є у вас конфлікт інтересів

Ні

Ви посадова особа?

Ні

Ви ознайомленні з положенням Бюджету участі

Так

Співавтори

Гончар Марина Валеріївна

ФОТО ДО / ВІЗУАЛІЗАЦІЯ МАЙБУТНЬОГО ПРОЄКТУ

Відповідальні підрозділи

Департамент гуманітарної політики Дніпровської міської ради