Сенсорний простір для оздоровлення та профілактики дітей Брав участь

Доданий
15.06.2020
Номер
365
Соціальний захист

Використовуючи максимально ефективно приміщення комунального закладу, досвід роботи висококваліфікованих фахівців, носіїв світових освітніх та оздоровчих методик, частково наявної інноваційної матеріальної бази (обладнання), можливо забезпечити та сформувати унікальну траєкторію сенсорного простору для оздоровлення та профілактики дітей.

Автор проєкту
Бюджет
983 628 грн
Розрахунок бюджету
Теги
діти, інваліди, допомога
Район
Центральний
Адреса
вул. Володі Дубініна, 14, Дніпро (Дніпропетровськ)

Опис

Проблема

Проект вирішує декілька проблем. Перша проблема – відсутність в Дніпрі та і взагалі в Україні комплексного високоефективного сенсорного простору для оздоровлення та профілактики дітей - закладу світового рівня. Друга проблема, що може бути вирішена, – використання приміщень комунальної власності, яки не використовуються. Обладнання надійде на баланс закладу комунальної власності, а державні кошти будуть витрачатися ефективно

Мета проєкту

Створення у Дніпрі унікального для України високоефективного сенсорного простору для оздоровлення та профілактики дітей У межах Договору ТОВ «ДНІПРО ПРЕМІУМ КЛІНІК» передбачено безоплатне надання послуг оздоровлення та профілактики дітей певній кількості учнів КЗО «Навчально-виховне об’єднання №28». Реалізація проекту дозволить збільшити кількість дітей, що отримують допомогу, та розширити круг послуг, які надаються.

Пропоноване рішення щодо розв'язання проблеми і його обґрунтування

Значне розширення простору, де надаються послуги оздоровлення та профілактики, переліку обладнання та методик, що використовуються, наприклад, облаштування кімнати спелеотерапії. Відмінність проекту від аналогів в Україні полягає у наявності високотехнологічної матеріальної бази, об’єднаної у єдиний комплекс, якісних методиках проведення оздоровлення та профілактики дітей, залученню для цього провідних фахівців.

Зацікавленні у реалізації проєкту групи

Команда проекту на чолі з Директором ТОВ «ДНІПРО ПРЕМІУМ КЛІНІК» Кириченко Ганною Володимирівною, колектив КЗО «Навчально-виховне об’єднання №28» під керівництвом Ломако Ніли Михайлівни, батьки, родичі дітей, органи соцзахисту різного рівня.

Ключові показники оцінки результату

- Об’єм наданих послуг (кількість клієнтів, яким надані послуги);
- Якість послуг (ступінь покращення здоров’я дітей).

Ризики у реалізації

Перший ризик – це можливість прийняття непередбачуваних рішень влади. Вона компенсується зарахуванням придбаного обладнання на баланс КЗО «Навчально-виховне об’єднання №28». Другий ризик полягає у можливому, як показав досвід 2020 року, виникненні форс-мажорних обставин, які унеможливлюють надання послуг внаслідок введення карантину чи масового захворювання (наприклад – на грип) дітей і батьків. Це може знизити кількість дітей, які отримають послуги.

Інформація про співфінансування

1200000

Чи є у вас конфлікт інтересів

Ні

Ви посадова особа?

Ні.

Ви ознайомленні з положенням Бюджету участі

Так

Співавтори

Ломако Ніла Михайлівна

Експертна оцінка

Відповідальні підрозділи

Департамент гуманітарної політики Дніпровської міської ради