Здорова нація- щасливе майбутнє. Брав участь

Доданий
27.05.2020
Номер
75
Спорт

Проект присвячений вирішенню проблеми забезпечення викоякісним спортивно-стрілецьким інвентарем учнів спортивної школи, що допоможе спортсменам працювати максимально ефективно. Та надасть змогу підкорювати нові вершини. Гідні виступи та призові місця, не тільки на Всеукраїнській арені, але й на Міжнародних змаганнях підвищать статичний рівень держави на міжнародному рівні.

Автор проєкту
Оксана
Оксана Скорина
Бюджет
868 800 грн
Розрахунок бюджету
Район
Індустріальний
Адреса
вул. Маршала Малиновського, 17, Дніпро (Дніпропетровськ)

Опис

Проблема

Основна і постійна проблема - це матеріально-технічне забезпечення вихованців спортшколи якісним стрілецьким інвентарем. Адміністрацією школи здійснюються усі необхідні заходи для реалізації потенціалу вихованців. Але струльба кульова високовартісний спорт. Так, для підготовки одного спортсмена-розрядника за нормами в рік необхідно в середньому: 12 тис. патронів кал. 5,6мм (12 000шт. х 5,00грн.=60 000грн.) 5тис. пневматичних куль кал.4,5мм (5 000 х 1грн. = 5 000грн., екіпірування для спортсмена-гвинтівочника: Костюм середнього якості - 800 євро, черевики - 200 євро, рукавиця - 60 євро, зброя (нарізна та пневматична) - від 2тис. до 5тис. євро за одиницю. А ще мішені, зорові труби, навушники, мішенні установки і т.п. Все це необхідно ввозити із-за кордону та проходити процедуру розмитнення (додайте більше половини вартості), тому що в нашій Державі ці товари не виробляють.

Мета проєкту

Забезпечити вихованців спортшколи якісним спротивно-стрілецьким інвентарем для проведення тренувань на високому рівні та реалізації найвищих результатів на змаганнях.

Пропоноване рішення щодо розв'язання проблеми і його обґрунтування

Для отримання максимально продуктиної праці учнів спортивної школи, необхідно забезпечити їх спортивною зброєю відповідно до можливостей спортсменів. А саме висококласними і покращеними гвинтівками зразка Walther LG400 E-electronic, що допоможе спортсменам досягти нових висот, надасть можливість гідно виступити та займати призові місця. Саме ці гвинтівки мають електронні спускові гачки, що надає можливість зменшити час розвитку постріла та підвищує точністьпоцілення у мішень.
Також значною проблемою спорту є фінансові труднощі. Учні школи мають більше часу проводити за холостою роботою, через відсутність високовартісних набоїв. Для вирішення цієї проблеми необхідно придбати електронні тренажери СКАТТ. Програма дозволяє тренувати точність, швидкість і правильність вконання пострілу. Підвищує професіоналізм і досвіченість. СКАТТ потребує технічного забезпечення - ноутбук.

Зацікавленні у реалізації проєкту групи

Вихованці комунального позашкільного закладу "Спеціалізована дитячо-юнацька спортивна школа №1" Дніпровської міської ради.

Ключові показники оцінки результату

Придбання електронних тренажерів "СКАТТ" та ноутбуків до них:
- надасть можливість проводити холосте тренування набільш високому рівні;
- економить на тренуваннях більш, як 50% високовартісних набоїв;
- збільшить рівень охоплення дітей
Придбання покращених гвинтівок Walther LG400 E-electronic:
- надасть можливість спортсменам школи у складі збірної команди України гідно представляти наше місто на міжнародному рівні - Чемпіонатах Європи, Світу, Олімпійських Іграх.

Ризики у реалізації

Подорожчання через зміну курсу валют.

Інформація про співфінансування

не має

Чи є у вас конфлікт інтересів

не має

Ви посадова особа?

ні

Ви ознайомленні з положенням Бюджету участі

так

Співавтори

не має

ФОТО ДО / ВІЗУАЛІЗАЦІЯ МАЙБУТНЬОГО ПРОЄКТУ

Відповідальні підрозділи

Департамент гуманітарної політики Дніпровської міської ради