Сучасні освітні технології в музичну школу Реалізований

Доданий
27.05.2020
Номер
77
Культура

Сучасна музична школа потребує змін з урахуванням стрімкого розвитку технологій. Для вивчення та засвоєння матеріалу необхідно використовувати сучасні інтерактивні комплекси. Це дасть змогу оновити зміст та форму навчання, розкрити творчі здібності і таланти кожної дитини.

Автор проєкту
Вікторія
Вікторія Петрова
Бюджет
197 398 грн
Розрахунок бюджету
Теги
діти, школа
Район
Соборний
Адреса
просп. Гагаріна, 169, Дніпро (Дніпропетровськ)

Опис

Проблема

Однією з головних проблем сучасної дитячої музичної школи є необхідність наявності мультимедійних засобів навчання. Відсутність сучасних засобів навчання сповільнює та ускладнює процес формування музичних компетентності учнів. Сьогодні інтерактивне обладнання є необхідністю для пізнання будь якого предмету.

Мета проєкту

Створення умов для всебічного розвитку дітей шляхом зміцнення матеріально – технічної бази, збільшення кількості естетичних послуг, їх якості та доступності. Придбання інтерактивного обладнання зробить сучасним, креативним та цікавим процес викладання предметів в Дніпровській дитячій музичній школі № 12.

Пропоноване рішення щодо розв'язання проблеми і його обґрунтування

Проект спрямований на створення умов для всебічного розвитку дітей та здобуття учнями початкової мистецької освіти шляхом модернізації існуючих і запровадження нових сучасних технологій в навчальний процес. Використання інтерактивної панелі та сучасної комп’ютерної техніки дозволить дітям отримувати музичну освіту з задоволенням, полегшить організаційно – технічну роботу викладача, залишаючи при цьому простір для фантазії і творчого самовираження. Завдяки новітнім технологіям загострюється сприйняття, підвищується концентрація уваги, поліпшується розуміння і запам’ятовування матеріалу.

Зацікавленні у реалізації проєкту групи

Очікуваними результатами реалізації проекту є створення якісної системи надання послуг для змістовного дозвілля дітей та здобуття учнями якісної початкової мистецької освіти, розширення кількості дітей, забезпечення доступності до них всіх громадян міста, які зацікавлені в цих послугах.

Ключові показники оцінки результату

Покращення якості навчання надає можливість зробити заняття з фаху, сольфеджіо, музичної літератури, історії мистецтв більш сучасним, розширить можливості для навчання дітей, підвищить зацікавленість, розширить коло музичних здібностей.

Ризики у реалізації

Зростання вартості, інфляція.

Інформація про співфінансування

Немає.

Чи є у вас конфлікт інтересів

Ні, немає

Ви посадова особа?

Ні.

Ви ознайомленні з положенням Бюджету участі

Так.

Співавтори

Тімашова Ольга Анатоліївна, Бондаренко Надія Костянтинівна.

ФОТО ДО / ВІЗУАЛІЗАЦІЯ МАЙБУТНЬОГО ПРОЄКТУ

Відповідальні підрозділи

Департамент гуманітарної політики Дніпровської міської ради