Актова зала для учнів середньої школи № 140 Брав участь

Доданий
01.06.2020
Номер
95
Школа

Реалізація проєкта забезпечить проведення сучасного ремонту актової зали КЗО "СЗШ №140"ДМР. Оновлена актова зала дасть змогу покращити стан навчально-виховної роботи в школі: проведення заходів щодо відзначення пам'ятних дат нашої держави, шкільних свят, випускних вечорів, різноманітних конкурсів, спектаклів, тематичних концертних програм.

Автор проєкту
Бюджет
997 248 грн
Розрахунок бюджету
Теги
діти, школа, творчість
Район
Соборний
Адреса
вул. Мандриківська, 151, Дніпро (Дніпропетровськ)

Опис

Проблема

Актова зала закладу потребує сучасного ремонту (ремонт не проводився декілька десятиліть).
У приміщенні зношене покриття підлоги, пошкоджене покриття сцени, розтріскані стіни, зруйновані віконні укоси, стара та небезпечна електропроводка та освітлення.
Приміщення має жахливий стан, що унеможливлює використання актової зали під час навчально-виховного процесу, позакласної діяльності та проведення шкільних заходів за пріоритетними напрямками роботи школи.
Ремонт актової зали – давня мрія учнів, батьків та вчителів школи.

Мета проєкту

Реконструкція та осучаснення актової зали, створення комфортних умов для проведення навчально-виховного процесу, позакласної діяльності, різноманітних заходів з метою естетичного, духовного, творчого розвитку учнів, формування їх морально-етичних та соціально-політичних орієнтирів згідно з концепцією НУШ.

Пропоноване рішення щодо розв'язання проблеми і його обґрунтування

Зробити ремонт актової зали за сучасними технологіями з використанням новітніх будівельно-оздоблювальних матеріалів, а саме: проведення демонтажних робіт, будівельних робіт з ремонту сцени, підлоги приміщення, ремонту стін та віконних укосів, електромонтажних робіт з заміни електропроводки, розеток, вимикачів, світильників, кольорових прожекторів.
Здійснений поточний ремонт уможливить перебування в приміщенні всіх учасників навчально-виховного процесу безпечним та більш комфортним.

Зацікавленні у реалізації проєкту групи

У реалізації проєкта зацікавлені всі учасники навчально-виховного процесу: учні, батьки, учителі, а також мешканці мікрорайону школи, як-от: ветерани, малозабезпечені та інші категорії громадян, які відвідують важливі виховні заходи в школі.

Ключові показники оцінки результату

Це цілком соціальний проєкт, основна мета якого, використовуючи технології навчально-виховного процесу в умовах НУШ, виховувати громадянина України – патріота, соціально активну, цілісну, духовно багату та творчу особистість.
Додатково реалізація проєкту надасть можливість покращити умови в приміщені школи, призведе до підвищення якості проведення навчально-виховного процесу, мотивації учнів до навчанні, а також до збільшення контингенту учнів школи та зробить навчальний заклад більш привабливим для відвідувачів.

Ризики у реалізації

Нестабільність національної валюти на внутрішньому ринку та можлива інфляція.

Інформація про співфінансування

Додаткових джерел співфінансування немає.

Чи є у вас конфлікт інтересів

Немає.

Ви посадова особа?

Ні

Ви ознайомленні з положенням Бюджету участі

Так

Співавтори

Приходько Юлія Анатоліївна

ФОТО ДО / ВІЗУАЛІЗАЦІЯ МАЙБУТНЬОГО ПРОЄКТУ

Відповідальні підрозділи

Департамент гуманітарної політики Дніпровської міської ради