Новий дах на Привокзальній, 3 Брав участь

Доданий
02.06.2021
Номер
113
Житлові будинки

Проект передбачає заміну старого, зношеного на 70-80%, шкідливого для здоров’я людей шиферного перекриття на нове екологічно чисте та безпечне. Старе облаштування покрівлі вже не виконує свого призначення. Багато дощової води, а взимку і сніг, потрапляє у квартири мешканців верхніх поверхів та руйнує елементи фасаду будинку.

Автор проєкту
Павло
Павло Шелег
Бюджет
495 445 грн
Розрахунок бюджету
Теги
благоустрій
Район
Центральний
Адреса
вул. Привокзальна, 3, Центральний, Дніпро (Дніпропетровськ)

Опис

Співавтори

мешканці будинку

Проблема

Стан покрівлі даху багатоквартирного будинку потребує негайного ремонту. Покрівля не витримує атмосферні опади, вода протікає на поверхи, далі утворюється цвіль. Крім того, відбувається руйнування цегли та фрагментів фасадного декору, падіння яких загрожує життю як мешканців будинку, так і пішоходів по вул. Привокзальній (поруч зупинка громадського транспорту та вздовш будинку йде дорога до школи і Управління Придніпровської залізниці).

Мета проєкту

Забезпечення гідних і безпечних умов проживання мешканців, безпека пішоходів, запобігання подальшому руйнуванню окремих інженерних конструкцій будинку та утворенню грибків від протікання даху.

Пропоноване рішення щодо розв'язання проблеми і його обґрунтування

Капітальний ремонт даху. Проведення робіт по заміні листів шифера на сучасні покрівельні матеріали (металочерепицю), поновлення металевих елементів покрівлі, ремонт димових, вентиляційних труб та конструкцій огорож ліквідує величезні проблеми з затіканням даху під час снігу та дощу, забезпече відсутність вологи на стінах і даху та припинить руйнування фасадних елементів.

Зацікавленні у реалізації проєкту групи

У виконанні цього проекту дуже зацікавленні жителі будинку за адресою вул. Привокзальна, 3, особливо мешканці останього поверху, учні загальноосвітньої школи №1 та їх батьки.

Ключові показники оцінки результату

Підвищення соціального рівня та комфорту мешканців будинку, зменшення руйнування під час дощу горища та стін будівлі і утворення корозії та тріщин

Ризики у реалізації

Підвищення цін на матеріали та виконання робіт. Зміни в законодавчо-нормативній базі стосовно проведення конкурсу та критеріїв відбору проектів

Інформація про співфінансування

-

Чи є у вас конфлікт інтересів

ні

Ви ознайомленні з положенням Бюджету участі

так

ФОТО ДО / ВІЗУАЛІЗАЦІЯ МАЙБУТНЬОГО ПРОЄКТУ

Відповідальні підрозділи

Департамент житлового господарства Дніпровської міської ради