МАЛЕНЬКИЙ РАЙ НА ТОПОЛІ-2 Брав участь

Доданий
27.02.2017
Номер
1007
Навколишнє середовище

Нарешті з'явилася можливість благоустроіти наші двори, встановити кутки відпочинків для пенсіонерів, молодих мам та зайняти молодь спортом. Відновити тротуари, клумби та пішохідні доріжки. Відновити озеленення району та міста.

Автор проєкту
Світлана
Світлана Грецингер
Бюджет
567 000 грн
Розрахунок бюджету
Район
Шевченківський

Опис

Мета проекту

Оновлення розруйнованих парканів, клумб, пішохідних доріжок. Озеленення масиву. Встановлення ігрового та спортивних комплексів для дітей та молоді. Розколювання пнів. Встановлення лавок та бесідки для відпочинку пенсіонерів та молодих мам з дітьми.

Проблема

Двори за адресами: Тополя-2, буд.22,23,26 дуже занедбані, розруйновані важкою технікою та комунальниками після будування левнівок. Ростуть старі дерева, які потребують оновлення, розруйновані паркани та клумби. Відсутні спортивні та ігрові майданчики - молоді немає чим займатися. Відсутні лавки - пенсіонерам та молодим мамам з дітьми нема де подітися...

Пропоноване рішення щодо розв’язання проблеми і його обґрунтування

Обновити озеленення дворів (масиву), встановити паркани у дитячому садку та пішохідні доріжки, обновити клумби, встановити спортивні та ігрові майданчики. Зараз люди по масиву Тополя-2 пересуваються у пакетах на ногах - замість доріг болото, біля будинків відсутні лавочки - людям не має де сісти на вулиці та поспілкуватися одне з одним. Молоді та дітям немає чим, зайнятися, тиняються... Будимо прививати любов до спорту та здоровому образу життя!!!

Для кого цей проект

Для всіх поколінь жильців наших будинків, а це більше 700 сімей! Особливо для молоді, підлітків, молодих мам з колясками та пенсіонерів.

План заходів з реалізації проекту

Встановлення розруйнованих парканів, газонів, клумб, пішохідних доріжок, спортивних та ігрових майданчиків, бесідки.

Ключові показники оцінки результату проекту

Охоплення дітей спортом та фізкультурою, спілкування та знайомство сусідів, налаштування умов для прогулянок молодих сімей з маленькими дітьми, концентрація уваги людей на зайнятті власними дворами (суботники для прибирання дворів та засаджування нових клумб квітами) тощо.

Ризики (перешкоди) у реалізації проекту, на які слід звернути увагу

Електромережі, каналізація

ФОТО ДО / ВІЗУАЛІЗАЦІЯ МАЙБУТНЬОГО ПРОЄКТУ