Будівництво контейнерної площадки для збору твердих побутових відходів і негабаритного сміття. Реалізований

Доданий
27.02.2017
Номер
1011
Безпека та громадський порядок

Будівництво контейнерної площадки огородженої з трьох сторін парканом висотою 1,5 для установки двох контейнерів і відділення для збору негабаритного сміття.

Автор проєкту
Світлана
Світлана Шипаєва
Бюджет
51 830 грн
Розрахунок бюджету
Район
Соборний
Адреса
Сокіл житловий масив, 6, Дніпровська міська рада, Дніпро

Опис

Мета проекту

Створення безпечних, відповідних до стандартів, умов розміщення контейнерів для збору твердих побутових відходів та складування негабаритного сміття. Запобігання засміченню природного рельєфного ландшафту, надання йому естетичного вигляду.

Проблема

Між будинками №5 та №6 на проїжджій частині дороги, що круто йде вниз, стоїть контейнер для збору твердих побутових відходів. Поруч із ним утворилось стихійне звалище негабаритного сміття, що випадає на дороги. Контейнер часто з'їжджає донизу, створюючи небезпеку для людей та транспорту. Така картина псує естетичний вигляд природного рельєфного ландшафту.

Тому існує потреба упорядкування збору твердих побутових відходів і негабаритного сміття шляхом побудови контейнерної площадки біля домів №5 та №6 житлового масиву Сокіл.

Пропоноване рішення щодо розв’язання проблеми і його обґрунтування

Між будинками №5 та №6 (див. схему) знаходиться місце, на якому після виїмки грунту та вирівнювання його, будується контейнерний майданчик розміром 2,0*6,0 метрів для установки двох контейнерів і відділення для збору негабаритного сміття. Майданчик асфальтується або вимощується бетонними плитами в рівень з дорогою, що забезпечує плавне скатування контейнерів в разі потреби забору відходів сміттєзбиральною машиною. Майданчик з трьох сторін огороджується бетонним набірним парканом висотою 1,5 м. Огорожа унеможливлює розкидання сміття по прилеглій території і створює естетичний вигляд споруди.

Для кого цей проект

Проект розрахований на збільшення рівня комфорту перебування мешканців на упорядкованій території.

Ризики (перешкоди) у реалізації проекту, на які слід звернути увагу

відсутні

Відповідальні підрозділи

Департамент благоустрою та інфраструктури Дніпровської міської ради