Театр без кордонів Брав участь

Доданий
27.02.2017
Номер
1033
Культура та туризм

Поїздка представників культурної еліти міста Дніпра на Міжнародний театральний фестиваль в Тбілісі (Грузія) у вересні-жовтні 2017 року.

Автор проєкту
Ольга
Ольга Тихоненко
Бюджет
463 011 грн
Розрахунок бюджету

Опис

Співавтори

-

Мета проекту

Представлення представників культурної еліти міста Дніпра на Міжнародному театральному фестивалі в Тбілісі з метою обміну творчим досвідом. Встановлення дружніх творчих стосунків з Українською діаспорою та творчою елітою Грузії.

Проблема

Необхідність проекту виникла у звязку з відсутністю обміну культурним досвідом на Міжнародному рівні.

Пропоноване рішення щодо розв’язання проблеми і його обґрунтування

У кінці вересня - на початку жовтня відправити автобус з творчими працівниками (55 осіб) на Міжнародний театральний фестиваль в Тбілісі для обміну культурном і мисецьким досвідом, знайомством з творчістю театрів різних країн світу, знайомство з Українською діаспорою та генерування у майбутньому нових ідей у культурі і мистецтві. Ця поїздка мае величезне значення для спілкування між двома дружніми містами (Дніпро-Тбілісі) через культурні і мистецькі проекти.

Для кого цей проект

Результатами впровадження цього проекту у майбутньому можуть користуватись мешканці міста різних каьегорій: творча молодь, студенти, інтелігенція та інші.

Ключові показники оцінки результату проекту

Цей проект має велике соціальне значення. Він підвищуе рівень культурно-мистецьких закладів та дає можливість запрошення театрів різних країн до Дніпра. Дає можливість залучення нових форм роботи з мешканцями міста та розширює професійний кругозір.

Ризики (перешкоди) у реалізації проекту, на які слід звернути увагу

Ризики: коливання курсу валюти, що збільшить собівартість даної поїзки

Приклади (кейси) схожих рішень

У Дніпрі такий проект буде втілюватися вперше.