Сучасна сцена в закладі культури Таромського Брав участь

Доданий
28.02.2017
Номер
1095
Культура та туризм

Модернізація глядацької зали з облаштуванням сучасної сцени в закладі культури на околиці міста

Автор проєкту
Бюджет
459 280 грн
Розрахунок бюджету
Район
Новокодацький

Опис

Співавтори

Пшиперовська Алла Валентинівна

Мета проекту

При реалізації проекту "Сучасна сцена в закладі культури Таромського" таромчани, які обділені увагою професійних колективів, отримають можливість розширити спектр культурних заходів. З"явиться можливість проведення фестивалів різного рівня, гастрольних спектаклів, театральних вистав міських, обласних та державних закладів культури.

Проблема

Проблема полягає у тому, що при проведенні розважальних заходів глядачі, починаючи вже з 4-го ряду не мають можливості спостерігати в повній мірі за дійством, яке вимушено проходить безпосередньо перед 1-им рядом. І це тому, що "Іскру" побудовано першопочатково, як кінотеатр, в якому сцена не передбачалася. "Іскра" в Таромському являється єдиним осередком культури та дозвілля для 12 тисяч мешканців. Та в глядацькій залі відсутня сучасна сцена, а та що існує не дає можливості повномасштабно реалізовувати власні культурні програми та проекти міста.

Пропоноване рішення щодо розв’язання проблеми і його обґрунтування

Пропонується модернізувати існуючу сцену, висота якої 30 см., збільшивши її висоту і розмір. Прибрати існуючий екран, перемістивши його на задник сцени, досягнувши загальної глибини сцени 8 м та висоти в межах 1 м. Виконати при цьому можливість виходу зі сцени у фойє та облаштувати куліси та завісу. Це дасть можливість глядачеві повноцінно зануритися у світ мистецтва.

Для кого цей проект

При реалізації цього проекту з"явиться можливість повномасштабно задовольнити культурні потреби та самодіяльні творчі інціативи майже 12 тисячам мешканців Таромського.

План заходів з реалізації проекту

План реалізації згідно кошторису

Ключові показники оцінки результату проекту

В результаті втітення проекту "Сучасна сцена в закладі культури Таромського" з"явиться можливість збільшити прибутки закладу культури "Іскра" через організацію проведення як кіносеансів так і фестивалів, оглядів, конкурсів та театрально-видовищних заходів.

Ризики (перешкоди) у реалізації проекту, на які слід звернути увагу

Перешкоди та ризики відсутні.

Приклади (кейси) схожих рішень

Відомостей про реалізацію подібних проектів не маємо

ФОТО ДО / ВІЗУАЛІЗАЦІЯ МАЙБУТНЬОГО ПРОЄКТУ