Спортивний комплекс - це не розкіш, а необхідність сучасного життя! Брав участь

Доданий
28.02.2017
Номер
1097
Освіта

Створення спортивного комплексу на території КЗО "Міський юридичний ліцей" ДМР для забезпечення якісних занять з фізичної підготовки та різноманітних позаурочних заходів, для успішного втілення освітньої місії ліцею.

Автор проєкту
Руслан
Руслан Оріщук
Бюджет
500 000 грн
Розрахунок бюджету
Район
Новокодацький

Опис

Співавтори

Учні комунального закладу освіти "Міський юридичний ліцей" Дніпровської міської ради

Мета проекту

Основною метою реалізації проекту є створення спортивного комплексу на території КЗО "Міський юридичний ліцей" ДМР для забезпечення якісних занять з фізичної підготовки та різноманітних позаурочних заходів, для успішного втілення освітньої місії ліцею, яка полягає у створенні системи партнерства між учнями та педагогами, в основі якої лежать потреби розвитку ліцеїстів.

Проблема

Перший в Україні юридичний ліцей, якому виповнюється в цьому році 25 років, кожен рік, випускає від 60 до 85 учнів, більшість яких продовжують навчання у вищих навчальних закладах, для навчання в яких треба мати фізичну підготовку високого рівня. Наприклад тільки в Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ навчалися та навчаються 178 наших випускників. Сьогодні вони працюють в поліції, прокуратурі, СБУ області та України. Але юридичний ліцей досі не має свого власного спортивного майданчика. Через цю проблему значно ускладнене проведення якісних занять з фізичної підготовки.

Пропоноване рішення щодо розв’язання проблеми і його обґрунтування

Проектом пропонується встановлення спортивного майданчику з метою проведення занять, в тому числі позаурочних з учнями міського юридичного ліцею. Окрім цього, встановлення спортивного майданчику дозволить залучати активну молодь до зайнять фізкультурою, що проживає у Новокодацькому районі.

Для кого цей проект

1. Учні КЗО "Міський юридичний ліцей" Дніпровської міської ради;
2. Мешканці Новокодацького району.

План заходів з реалізації проекту

1. Закупівля матеріалів - покриття для спортивного майданчика та огорожа.
2. Доставка матеріалів до вул. Набережна заводська, 119-Д;
3. Облаштування та встановлення покриття для спортивного майданчику;
4. Встановлення огорожі для спортивного майданчику;
5. Закупівля футбольних воріт та баскетбольних кілець;
6. Доставка футбольних воріт та баскетбольних кілець;
7. Встановлення футбольних воріт та баскетбольних кілець;
8. Відкриття спортивного майданчику.

Ключові показники оцінки результату проекту

Основним показником оцінки результату проекту стане рівень залучення дітей та молоді до занять фізкультурою. Створення дитячих команд з баскетболу та міні-футболу, що дозволить підвищувати інтерес молоді до спорту, а також залучати дітей та молодь до участі у різних турнірах з міні-футболу та баскетболу.

Ризики (перешкоди) у реалізації проекту, на які слід звернути увагу

При реалізації проекту може виникнути перешкода у встановленні майданчику у вигляді корневої системи дерев, яка може бути вирішена шляхом проведення окремих робіт щодо видалення корневої системи дерев з території спортивного майданчику.

Приклади (кейси) схожих рішень

Встановлення спортивних майданчиків в СШ 106, 54 у Новокодацькому районі.