ДИТЯЧА СТУДІЯ ЗВУКОЗАПИСУ «ДОБРА МРІЯ» МКЗК № 15» Брав участь

Доданий
28.02.2017
Номер
1101
Культура та туризм

Дитяча сучасна студія звукозапису – це необхідність розвитку дітей та їх талантів, які повинні мати можливість доторкнутись до реальної мрії. В зв’язку з розвитком сучасних технологій, мати можливості робити професійні записи для участі в конкурсах як в Україні так і за її межами.

Автор проєкту
Олександр
Олександр Терновський
Бюджет
590 961 грн
Розрахунок бюджету
Район
Соборний

Опис

Мета проекту

Необхідність розвитку дітей та їх талантів, здійснення дитячих мрій стати зіркою.

Проблема

На теперішній час доступ до приватних професійних студій звукозапису для багатьох дітей та батьків є недоступним, враховуючи цінову політику послуг таких студій.

Пропоноване рішення щодо розв’язання проблеми і його обґрунтування

Якісно та професійно облаштована, оснащена сучасними технічними засобами студія звукозапису в Міськиму комунальному закладі культури «Дніпровська дитяча музична школа № 15» вирішить проблему можливості доступу дітей до послуг щодо створення фонограм, запису вокальних композицій, аранжування, озвучування театральних вистав, музичного оформлення святкових подій на безоплатній основі.. Враховуючи те, що учні закладу систематично залучаються до участі у міських заходах, різноманітних конкурсах, що відбуваються на відкритих площадках міста, області, України позитивно вплине на якість концертів та заходів.

Для кого цей проект

Проект розрахований на учнів Міського комунального закладу культури «Дніпровська дитяча музична школа № 15». Крім того, послугами студії звукозапису можуть користуватися інші навчальні заклади міста – за договорами про співпрацю.

План заходів з реалізації проекту

Зробити ремонт у приміщенні для студії звукозапису та закупити сучасну апаратуру. Кошторис додається.

Ключові показники оцінки результату проекту

Соціальні:
- можливості доступу дітей до послуг щодо створення фонограм, запису вокальних композицій;
-озвучування театральних вистав, музичного оформлення святкових подій та заходів районного, місцевого та всеукраїнського масштабу.

ФОТО ДО / ВІЗУАЛІЗАЦІЯ МАЙБУТНЬОГО ПРОЄКТУ