Творчому місту — гідний майданчик Брав участь

Доданий
02.03.2017
Номер
1167
Культура та туризм

Благоустрій та упорядкування прилеглого до Будинку культури «Енергетик» скверу майданчика, реконструкція фонтану та введення в експлуатацію. Встановлення комфортного та сучасного покриття внутрішнього дворика БК, огорожі довкола нього та облаштування зони для глядачів концертних виступів та інших культурних заходів.

Автор проєкту
Валентина
Валентина Якушина
Бюджет
540 000 грн
Розрахунок бюджету
Район
Самарський

Опис

Мета проекту

Покращення рівня культурно-дозвільного відпочинку мешканців та гостей ж/м Придніпровськ, та надання можливості творчим колективам отримати постійний додатковий майданчик для виступів.

Проблема

Територія навколо БК Енергетик є місцем відпочинку багатьох мешканців Придніпровська, але за 60-річне існування, не зважаючи на догляд, потребує реконструкції. Територія майданчика не упорядкована, а саме: відсутні асфальтовані доріжки, газони та оновлення зелених насаджень; не працює фонтан, що в спеку не дає можливості комфортно відпочивати; відсутні належне покриття внутрішнього дворика БК, огорожі та облаштовані зони для глядачів що не дає можливість проведення численних культурно-дозвільних заходів місцевого та районного рівня на чистому повітрі в любу пору року.

Пропоноване рішення щодо розв’язання проблеми і його обґрунтування

Усунення вищевказаних проблем за рахунок бюджетних коштів.

Для кого цей проект

Проект розрахований на всі вікові категорії мешканців та гостей ж/м Придніпровськ.

План заходів з реалізації проекту

Упорядкування та благоустрій території майданчика: заасфальтувати пішохідні доріжки, встановити вазони для квітів на парапетах, розбити газони та квітники; реконструювати та запустити фонтан.
Реконструкція внутрішнього дворика БК: встановити комфортне сучасне покриття; встановити сучасну безпечну огорожу навколо дворика та реставрувати бокові сходи; оформити зону для глядачів, встановити лавки.

Ключові показники оцінки результату проекту

Підвищення культурного, морально-етичного, духовного рівня мешканців, якості відпочинку, заохочення до аматорської творчості.

Ризики (перешкоди) у реалізації проекту, на які слід звернути увагу

Коливання цін на роботи та послуги.

ФОТО ДО / ВІЗУАЛІЗАЦІЯ МАЙБУТНЬОГО ПРОЄКТУ