Комп’ютерний клас в клубі за місцем мешкання Брав участь

Доданий
23.02.2017
Номер
947
Освіта

Проект передбачає створення комп’ютерного класу на базі клубу за місцем мешкання з метою навчання вихованців закладу сучасним комп'ютерним технологіям та оволодівання актуальними знаннями та вміннями, які в подальшому зможуть допомогти дітям та підліткам в отриманні конкурентоспроможної освіти та роботи.

Автор проєкту
Наталія
Наталія Томчук
Бюджет
138 650 грн
Розрахунок бюджету
Район
Центральний

Опис

Мета проекту

Підвищення якості освіти через створення інформаційно-освітнього середовища та інтенсивного впровадження ІКТ (інноваційно-комунікативних технологій ) в навчальний процес дитячо-молодіжного центру.

Проблема

Відсутність сучасного комп’ютерного класу

Пропоноване рішення щодо розв’язання проблеми і його обґрунтування

Для вирішення проблеми пропонується створення сучасного комп’ютерного класу на базі клубу за місцем мешкання, де компетентні педагоги зможуть на безоплатній основі познайомити дітей та підлітків з «корисним комп’ютером» та його можливостями.

Для кого цей проект

Проект розрахований на дітей та молодь від 5 до 35 років, що відвідують клуби за місцем мешкання Комунального закладу «Міський дитячо-молодіжний центр» Дніпровської міської ради

План заходів з реалізації проекту

- Облаштування класу;
- закупівля комп’ютерів та обладнання ;
- закупівля та встановлення ліцензійних програм.

Ключові показники оцінки результату проекту

Впровадження проекту забезпечить: покращення якості позашкільної освіти, підвищення безпеки користування дітьми та підлітками мережею Інтернет, збільшення мотивації дітей вивчати інформатику та програмування.

Ризики (перешкоди) у реалізації проекту, на які слід звернути увагу

-

ФОТО ДО / ВІЗУАЛІЗАЦІЯ МАЙБУТНЬОГО ПРОЄКТУ