Допомога талановитим бадмінтонистам Дніпра Реалізований

Доданий
24.02.2017
Номер
966
Спорт

Міжнародний юнацький турнір – турнір, в якому приймають участь молоді перспективні спортсмени міста Дніпра, України та спортсмени з різник держав Європи. На цьому турнірі визначаються кращі спортсмени, які будуть захищати честь своїх держав у складі збірних команд. На турнірі молоді спортсмени з інших держав знайомляться з нашим містом та нашою культурою.

Автор проєкту
Олександр
Олександр Малінін
Бюджет
75 600 грн
Розрахунок бюджету
Район
Амур-Нижньодніпровський
Адреса
Макарова вулиця, 27, Дніпровська міська рада, Дніпро

Опис

Співавтори

Малініна Наталья Антонівна

Мета проекту

Провести міжнародний юнацький турнір на високому рівні, згідно правил Європейської Федерації бадмінтону. Допомогти нашім молодим талановитим спортсменам краще підготовитись до чемпіонату Європи серед молоді. Познайомити молодь Європейських держав з культурою нашого міста.

Проблема

Для проведення міжнародного юнацького турніру згідно з правилами BEC організатор турніру повинен забезпечити всіх учасників змагань пір’євими воланами двох скоростей, які мають сертифікат міжнародної федерації бадмінтону, та у кількості достатньої за для проведення всіх зустрічей, згідно затвердженого ВЕС розкладу.
Проведення турніру допоможе нашим спортсменам набрати додаткові залікові очки для європейського рейтингу, а це надасть змогу їм (надеяться) на кращий жереб на чемпіонаті Європи.

Пропоноване рішення щодо розв’язання проблеми і його обґрунтування

Віделення коштів на прідбання воланів, згідно правілам Европейскоії Федераціі бадмінтону організатори зобовьязані надати волани.

Для кого цей проект

Для молоді, яка займаеться бадмінтоном, для пропаганди здорового способа життя серед мешканців міста, залучення дітей до занять спортом.

План заходів з реалізації проекту

Придбання воланів до 15 серпня

Ключові показники оцінки результату проекту

Охоплення дітей фізкультурою та спортом, допомога талановитим спортсменам — бадмінтонистам, які спроможні завоювати медалі на Чемпіонате Европи

Ризики (перешкоди) у реалізації проекту, на які слід звернути увагу

Якість волана, яка передбачена Міжнародною федерацею бадмінтону

ФОТО ДО / ВІЗУАЛІЗАЦІЯ МАЙБУТНЬОГО ПРОЄКТУ

Відповідальні підрозділи

Департамент гуманітарної політики Дніпровської міської ради