Талановиті юні музиканти-рідному місту. Брав участь

Доданий
24.02.2017
Номер
972
Культура та туризм

Проект передбачає придбання сценічного електропіаніно для дитячого камерного оркестру "Сонет". Творчий колектив постійно виступає для мешканців міста Дніпро та представляє місто на концертних площадках інших областей України. Сучасний музичний інструмент - можливість розширити географію виступів колективу.

Автор проєкту
Ксенія
Ксенія Романюта
Бюджет
66 252 грн
Розрахунок бюджету
Район
Соборний

Опис

Мета проекту

Розширити географію виступів молодих музикантів камерного оркестру "Сонет", покращити умови навчання ти концертних виступів талановитих дітей.

Проблема

Камерний оркестр "Сонет" існує 15 років. Колектив дав більше 300 концертів для мешканців міста Дніпро (в т.ч. школярів, студентів, ветеранів АТО) та представляв місто на фестивалях і конкурсах. Керівник колективу, Лілія Бігєєва, проводить концертні програми з просвітницькою метою. Якісний виступ колективу можливий на концертній сцені, яка має рояль/фортепіано. Не всі концертні майданчики мають акустичний інструмент (відкриті сцени на міських святах, музеї, бібліотеки, актові зали у ВНЗ міста, військові шпиталі і т.д. ) і це суттєво обмежує можливість виступів музикантів.

Пропоноване рішення щодо розв’язання проблеми і його обґрунтування

Пропонуємо придбати сценічне електричне піаніно, яке легке і зручне у транспортуванні, за звучанням приближене до акустичного інструменту. Електричне піаніно дозволить організовувати виступи колективу на більшій кількості локацій із збереженням якісного рівня звучання колективу.

Для кого цей проект

Проект охоплює усі групи мешканців міста Дніпро та області. Концертна історія колективу доводить те, що виступи колективу цікаві різним верствам містян.

План заходів з реалізації проекту

1. Придбання інструменту
2. Участь колективу у культурних заходах міста і області

Ключові показники оцінки результату проекту

Збільшення кількості виступів колективу на рік. Виступи на нових концертних локаціях.

Ризики (перешкоди) у реалізації проекту, на які слід звернути увагу

Перешкодою може стати здорожчання інструменту через коливання курсу, але цей ризик закладений у кошторисі проекту, як непередбачені витрати.