Інтерактивне навчання "PIXEL" Брав участь

Доданий
25.02.2017
Номер
984
Освіта

Сучасна дитина живе у світі електронної культури. Змінюється і роль вчителя в інформаційній культурі - він повинен стати координатором інформаційного потоку, створити систему навчання, яка б була сучасною, європейською. Для цього повинне бути сучасне обладнання у школі - "чудо техніки" - інтерактивні дошки!

Автор проєкту
Валентина
Валентина Івлєва
Бюджет
450 000 грн
Розрахунок бюджету
Район
Соборний

Опис

Мета проекту

Створити таку систему навчання, яка б забезпечувала освітні потреби кожного учня відповідно до його нахилів, інтересів та можливостей через сучасні технології, які спонукають до відповідальної компетентної діяльності.

Проблема

1.Використання інтерактивної дошки на уроках є однією з вимог сучасного освітнього процесу в умовах інформаційного суспільства.
2.Швидкий доступ до інформації змушує дітей міркувати, створювати нові ідеї, висловлювати власні думки, обмінюватися міркуваннями - це пріоритети сучасної освіти, підготовка школярів до життя.
3.Школа має тільки одну інтерактивну дошку, переваги використання якої вже видно неозброєним оком. Сумно що одну..., але маємо надію.

Пропоноване рішення щодо розв’язання проблеми і його обґрунтування

Новітні розробки в навчанні із застосуванням комп'ютерних технологій і методів мають унікальну можливість надавати величезну кількість корисної і цікавої інформації в максимально зручній і доступній формі.Саме завдяки цьому вони знаходять все більш широке застосування в моделюванні навчального процесу. Арсенал мультимедіа - технологій складає анімаційну графіку, відеофільми, звук, інтерактивні можливості, використання віддаленого доступу і зовнішніх ресурсів, роботу з базами даних тощо. Це надає можливість ліквідації прогалин у наочності під час викладання різних навчальних предметів:педагогу - можливість ілюструвати урок. дозовано викладати матеріал, відеоматеріали використовувати на різних етапах уроку, більше інформації за короткий час, нові знання більш доступні для кожного. Ефективність уроку та засвоєння знань учнями не підлягають сумніву!!!

Для кого цей проект

Інтерактивна дошка - коштовний інструмент для навчання всього класу.
Для вчителів - це візуальний ресурс, який допоможе зробити уроки живими й привабливими, збільшити сприйняття матеріалу для 400-а учнів.

План заходів з реалізації проекту

1. Придбання інтерактивних дошок
2. Встановлення та налагодження обладнання
3. Навчання педагогічного персоналу роботі з обладнанням
4. Використання інтерактивних дошок в навчальному процессі

Ключові показники оцінки результату проекту

Завдяки новітнім технологіям рівень інформаційної культури, як учнів, так і вчителів, буде підвищено. Використання інтерактивної дошки на уроці збільшить ефективність навчання учнів у школі.

Ризики (перешкоди) у реалізації проекту, на які слід звернути увагу

Відомі ризики при реалізації проекту відсутні.

Приклади (кейси) схожих рішень

Навчальні заклади міста.

ФОТО ДО / ВІЗУАЛІЗАЦІЯ МАЙБУТНЬОГО ПРОЄКТУ