Пошив костюмів для хорів ДДМШ №3 Брав участь

Доданий
25.02.2017
Номер
989
Культура та туризм

Пошив костюмів для старшого та молодшого хорів ДДМШ№3. Участь дітей в великих творчих колективах виховує та веде до збагачення духовного світу, Дніпро- культурне місто, тому наші діти потребують як духовного так і зовнішнього плекання про них

Автор проєкту
Ольга
Ольга Миронова
Бюджет
50 525 грн
Розрахунок бюджету
Район
Центральний

Опис

Мета проекту

Мета проекту – популяризувати твори класичної мистецької спадщини та твори сучасних композиторів, в тому числі місцевих на концертних площадках міста, наситити духовно-просвітницьким змістом музичний матеріал, та доповнити його гарним зовнішнім виглядом колективів.

Проблема

Актуальність цього проекту обумовлена тим, що музична школа поступово змінює формат роботи, спираючись на традиції . Одним із напрямків роботи педагогів нашого навчального закладу є плекання духовності шляхом участі учнів в великих музичних колективах- хорах, оркестрах, ансамблях. Колективний спів у хорі виховує та дає можливість творчо реалізуватися кожній дитині. Домінантою проекту є збереження традицій нашої музичної школи та зміна стереотипів щодо музики в цілому: це сприяє самоусвідомленню людини, запуску механізмів внутрішнього душевного аналізу цінностей.

Пропоноване рішення щодо розв’язання проблеми і його обґрунтування

видилiти кошти