Сучасний спортивний майданчик на Перемозі Відхилений

Доданий
21.07.2017
Номер
135
Спорт

Мультифункціональний спортивний майданчик з спеціальним покриттям для гри у мініфутбол, баскетбол та волейбол за адресою: проспект Героїв,33

Автор проєкту
Максим
Максим Дегтяренко
Бюджет
1 000 000 грн
Розрахунок бюджету
Район
Соборний

Опис

Співавтори

Мешканці мікрорайону

Мета проекту

Створити сучасне футбольне поле з штучним покриттям та майданчик з вуличними тренажерами.

Проблема

Повна відсутність сучасної спортивної та рекреаційної інфраструктури в одному з найбільших мікрорайонів нашого міста. Мешканці потерпають від нестачі сучасної спортивної та оздоровчої інфраструктури. Існуючий майданчик, на якому грають у футбол, зроблений з відсіву, а з можливих вуличних тренажерів є лише турніки та бруси. Саме на території цього поля постійно грають діти, проходять різноманітні турніри з мініфутболу та баскетболу також тут займаються фізичною підготовкою молодь та дорослі усього житлового масиву, але фактично без гідних умов.

Пропоноване рішення щодо розв'язання проблеми і його обґрунтування

Реалізація проекту «Сучасний спортивний майданчик на Перемозі» з вільним доступом в будь-який час зможе вирішити одразу декілька основних проблем, які існують. По-перше це фізичний розвиток дітей в сучасних умовах. По-друге це активний відпочинок мешканців мікрорайону та міста в нормальних умовах. По-третє новий майданчик буде спонукати до занять спортом тих, хто ніяк не міг наважитись на це раніше.

Для кого цей проект

Розміщенняспортивного майданчика та вільний доступ до нього буде дуже зручним для всіх мешканців житлового масиву Перемога

Ключові показники оцінки результату проекту

Створення сприятливих умов сприятиме фізичному розвитку мешканців та надасть можливість проводити вільний час з користю для здоров’я.

Ризики (перешкоди) у реалізації проекту, на які слід звернути увагу

відсутні

Приклади (кейси схожих рішень)

Схожий спортивний майданчик побудовано у 2016 році, за адресою: Набережна Перемоги, 100.

ФОТО ДО / ВІЗУАЛІЗАЦІЯ МАЙБУТНЬОГО ПРОЄКТУ