Наш проект - у екосфері: замінити старі двері Брав участь

Доданий
21.07.2017
Номер
159
Освіта

Проект передбачає заміну старих дверей в КНЗ "Хіміко-екологічний ліцей" на нові двері, які більш відповідатимуть екологічним, енергетичним та естетичним вимогам сучасності.

Автор проєкту
Ірина
Ірина Лисиця
Бюджет
197 730 грн
Розрахунок бюджету

Опис

Мета проекту

Покращити естетичний вигляд ліцею, який навчає майбутню еліту України. За роки свого існування в ліцеї виховано 44 призери міжнародних наукових конкурсів. Тому метою цього проекту є створення ергономічного середовища для гармонійного розвитку ліцеїстів.

Проблема

У 2008 році "Хіміко-екологічний ліцей" вимушено змінив місце розташування: переїхав у будівлю звичайної школи, в ту її частину, яка не була в експлуатації декілька років. В спадок ліцею дісталися морально застарілі двері, вікна, класи, дах тощо. Поступово сумісно з батьківською громадою та управлінням освіти міської ради ліцей оновлювався, але двері замінити досі не вдалося. Наразі більшість дверей ліцею перекошені, мають багато отворів від замків, погані петлі, пошкоджені дверні коробки. Щоб замаскувати недоліки дверей ліцеїсти власноруч розписали двері навчальних кабінетів екологічними пейзажами. Це дозволило приховати проблему, але не вирішити її. Якщо встановити нові двері, покращиться інтер'єр ліцею, який вважають своїм домом 173 ліцеїсти та 32 співробітники.

Пропоноване рішення щодо розв'язання проблеми і його обґрунтування

Для покращення ергономічного середовища ліцею в проекті запропановано замінити морально застарілі двері на нові, сучасні, естетичні. Для цього необхідно замовити двері заводу-виробникові, демонтувати старі двері, встановити нові та облаштувати навколодверні відкоси.

Для кого цей проект

Цей проект розрахований на ліцеїстів, співробітників та гостей ліцею, які відвідують конференції, олімпіади та науково-методичні семінари, що проводяться в закладі.

Ключові показники оцінки результату проекту

Після реалізації проекту очікуються такі результати:
- поліпшиться естетичний вигляд ліцею;
- буде відповідність між функціональним призначенням закладу і інтер'єром;
- покращиться шумоізоляція та психологічний комфорт всіх учасників навчально-виховного процессу.

Ризики (перешкоди) у реалізації проекту, на які слід звернути увагу

Немає.

Приклади (кейси схожих рішень)

Заклади освіти міста Дніпро

ФОТО ДО / ВІЗУАЛІЗАЦІЯ МАЙБУТНЬОГО ПРОЄКТУ