Безпека та нагляд Відхилений

Доданий
21.07.2017
Номер
164
Безпека та громадський порядок

Реалізація проекту зовнішнього відеоспостереження для житлових будинків та дитячого майданчика на вул. Калинова, буд. №76, №78 з метою підвищення рівня безбеки.

Автор проєкту
Інна
Інна Чекурда
Бюджет
78 367 грн
Розрахунок бюджету
Район
Амур-Нижньодніпровський

Опис

Мета проекту

Реалізація одного з видів пасивного контролю порядку для підвищення рівня економічної та фізичної безпеки, культури поведінки в громадських місцях.

Проблема

Криміногенна ситуація в країні, місті та в житловому кварталі перебуває на небезпечно низькому рівні.
Пограбування квартир, техніки, дорогих вузлів ліфтового господарства та елементiв коммунiкацiї , напади на жінок, дітей та чоловіків, з метою заволодiти грошима або майном останнiх.I

Пропоноване рішення щодо розв'язання проблеми і його обґрунтування

Оснащення інфраструктури житлового масиву засобами відеофіксації, організація пульта керування та відеоспостереження, проведення робіт з підключення та налаштування ситсеми відеонагляду, передача на баланс в райнний підрозділ МВС або приватнiй охороннiй компанiї.

АРГУМЕНТИ
- Спостереження в режимі онлайн - постійний контроль з метою виявлення небезпечних ситуацій (наприклад, загоряння, правопорушників становлять загрозу особистій, громадській або майнової безпеки) та оперативного реагування.
- Запис інформації та їі архівування для подальшого перегляду, аналізу, використання як докази в проведенні слідчо - оперативних заходів.

Для кого цей проект

Проект для підвищення рівня безпеки та захисту понад тисячі людей - жителів будинків, їх гостей, а також приватного та спільного неподільного майна.

Ключові показники оцінки результату проекту

Зниження кількості актів правопорушень та злочинів.

Ризики (перешкоди) у реалізації проекту, на які слід звернути увагу

Узгодження локації під розміщення пульту управління;
Узгодження процесу передачі на баланс МВС або приватної охоронної компанії новостворенної інвраструктури.

ФОТО ДО / ВІЗУАЛІЗАЦІЯ МАЙБУТНЬОГО ПРОЄКТУ