Впорядкування подвір'я Дитячо-юнацького центру та встановлення вуличного скеледрому Брав участь

Доданий
22.07.2017
Номер
191
Освіта

Встановлення вуличного високого тренажеру-скеледрому на території закладу та заміна старого руйнованого асфальтного покриття перед входом до Дитячо-юнацького центру на тротуарну плитку

Автор проєкту
Наталія
Наталія Сметаніна
Бюджет
192 300 грн
Розрахунок бюджету
Район
Шевченківський

Опис

Співавтори

Русенчик Вікторія Геннадіївна

Мета проекту

Створення спортивно-туристичної тренувальної бази для юних туристів міста, встановлення вуличного високого скеледрому на території закладу, що надасть можливість для підвищення рівня майстерності вихованців позашкільних закладів міста, підготовки збірних команд для участі у змаганнях вищого рівня, створення безпечних та комфортних умов для гуртківців, їх батьків, працівників, відвідувачів, покращення естетичного вигляду подвір'я.

Проблема

Дитячо-юнацький центр - єдиний профільний позашкільний навчальний заклад, що працює у напрямку туризму та кразнавства, не має достатньої матеріально-технічної бази, а саме високого скеледрому, для підготовки дітей до обласних змагань з пішохідного та гірського туризму. Це проблема не тільки нашого закладу, а і в цілому усіх гуртків спортивно-туристичного напрямку міста. Діти тренуютья у маленьких та боулдерингових залах. Також асфальтне покриття перед входом до закладу рунується та стає небезпечним для усіх відвідувачів у непогоду. Подвір'я ДЮЦ може стати сучасним спортивно-туристичним майданчиком для молоді Дніпра.

Пропоноване рішення щодо розв'язання проблеми і його обґрунтування

Пропонується встановлення високого вуличного тренажеру-скеледрому на території Дитячо-юнацького центру та заміна руйнованого асфальтного покриття перед входом до закладу на сучасну тротуарну плитку, що надасть можливість для вдосконалення та поширення спортивно-туристського напрямку роботи у закладі та місті, а також безпечно пересуватись вихованцям закладу, їх батькам, працівникам та відвідувачам по території, покращить естетичний вигляд подвір'я. ДЮЦ може стати більш привабливим для молодого покоління нашого міста.

Для кого цей проект

Це проект для 560 вихованців закладу, їх батьків, працівників, учнів та педагогів міста, гуртків позашкільних закладів міста, що працюють у спортивно-туристському напрямку.

Ключові показники оцінки результату проекту

За результатами цього проекту зросте інтерес дітей до занять у гуртках спортивно-туристського та туристсько-краєзнавчого напрямку позашкільної освіти.

Приклади (кейси схожих рішень)

Tower, Bulder Street http://www.bgm-climb.com.ua/
http://www.alpdnepr.com.ua/news.php?entry_id=1375704491&title

ФОТО ДО / ВІЗУАЛІЗАЦІЯ МАЙБУТНЬОГО ПРОЄКТУ