Спорткомплекс під небом Брав участь

Доданий
22.07.2017
Номер
197
Спорт

Спортивний комплекс, який розрахований для всіх вікових категорій. Комплекс дозволить займатися спортом на свіжому повітрі в суху погоду 7 місяців в році. Розширення можливостей фізичного, соціального розвитку для молоді через заняття вуличними видами спорту.

Автор проєкту
Інна
Інна Чекурда
Бюджет
368 896 грн
Розрахунок бюджету
Район
Амур-Нижньодніпровський

Опис

Мета проекту

Створення умов для організації дозвілля людей шляхом облаштування спортивної зони для молоді та дітей, людей середнього та похилого віку. Залучення молоді до активного та здорового образу життя.

Проблема

Дитяча зона перед будинком поступово перетворюється на пустир. Наявність спорткомплекса дає можливість дітям, підліткам , людям середнього и похилого віку займатися спортом та вести активний образ життя

Пропоноване рішення щодо розв'язання проблеми і його обґрунтування

Реалізація проекту з вільним доступом в будь-який час зможе вирішити одразу декілька основних проблем, які існують. По-перше це фізичний розвиток дітей в сучасних умовах. По-друге це активний відпочинок мешканців мікрорайону та міста в нормальних умовах. По-третє новий майданчик буде спонукати до занять спортом тих, хто ніяк не міг наважитись на це раніше.

Для кого цей проект

Проект розраховано на підлітків, молодь та всіх бажаючих будь-якого віку.

ФОТО ДО / ВІЗУАЛІЗАЦІЯ МАЙБУТНЬОГО ПРОЄКТУ