Нові вікна - тепла школа №83 Брав участь

Доданий
23.07.2017
Номер
227
Енергозбереження

Замена старих вікон на металопластикови в кабінетах та коридорах школи №83

Автор проєкту
Олександр
Олександр Малінін
Бюджет
987 603 грн
Розрахунок бюджету
Район
Соборний

Опис

Співавтори

Малінина Наталя Антонівна

Мета проекту

Замінити вікна, зробити школу теплою, комфортною для наших дітей. Тепла школа – здорова дитина – здорова нація – здорова держава.

Проблема

Нажаль, в осінньо-зимовий період у школі дуже холодно. Вікна старі, в деяких містах пошкоджені, від вологи з'явилася на рамах цвіль. Через покошені рами вікна не милися роками, вони погано пропускають денне світло.

Пропоноване рішення щодо розв'язання проблеми і його обґрунтування

Участь школи у проекті «Енергоефективні школи», в ході реалізації якого, були замінені старі вікна на нові в деяких приміщеннях школи. Очевидні переваги: в цих приміщеннях стало тепло, світло, зникла цвіль, учням та вчителям стало комфортно працювати.

Для кого цей проект

Цей проект для наших дітей. Діти - наше майбутнє. Крім 737 учнів, в школі №83 працюють 52 вчителя, 20 технічних працівників.

Ключові показники оцінки результату проекту

Економічні:
1. Економія тепла та енергоресурсів.
2. Соціальні: буде тепло, затишно, комфортно, світло.
3. Зберігаємо здоров'я: зниження рівня захворюваності дітей, належний рівень освітлення приміщень, відповідність санітарно-гігієнічним нормам.

Ризики (перешкоди) у реалізації проекту, на які слід звернути увагу

Перешкодами у реалізації проекту може бути навчальний процес – у кабінетах вікна потрібно міняти під час канікул, для проведення робіт у коридорах школи перешкод немає.