"PIXEL": сучасне навчання - кожній дитині Брав участь

Доданий
23.07.2017
Номер
228
Освіта

Ми говоримо про реформи школи, сучасну, європейську освіту для дітей... Настав час змінити умови навчання, створити нову систему інформаційного сприйняття учнями знань. Вчителі школи готові до нових змін, але це потребує сучасного обладнання навчальних кабінетів -"чудо техніки"-інтерактивні дошки.

Автор проєкту
Валентина
Валентина Івлєва
Бюджет
504 000 грн
Розрахунок бюджету
Район
Соборний

Опис

Мета проекту

-зробити певні кроки до європейської освіти учнів;
-підвищити зацікавленість учнів до отримання знань;
- формувати інформаційну компетентність учнів та вчителів;

Проблема

Зниження в учнів інтересу до навчання, старі, іноді не зовсім цікаві форми, які використовують вчителі на уроках, рівень обладнання навчальних кабінетів - потребують змін. Мультимедійні комплекси дозволять реалізувати потребу учнів та педагогів в створенні нової системи навчання та особистого розвитку та відкрити нові враження від освіти.

Пропоноване рішення щодо розв'язання проблеми і його обґрунтування

Сучасна дитина живе у світі інформаційної культури. Змінюється і роль вчителя в інформаційній культурі – він повинен стати координатором інформаційного потоку, створити таку систему навчання, яка б була сучасною, європейською та цікавою для учнів. На сьогодні ми спостерігаємо у дітей зниження інтересу до навчання, зміну сприйняття навчального матеріалу в зв’язку із змінами сучасності. Встановлення мультимедійних комплексів допоможе забезпечити розвиток інтересів учнів та вплине на якість знань.

Для кого цей проект

для учнів та педагогів

Ключові показники оцінки результату проекту

підвищення якості знань!!!

Ризики (перешкоди) у реалізації проекту, на які слід звернути увагу

немає