"Книжковий світ дитячими очима" Брав участь

Доданий
23.07.2017
Номер
252
Культура та туризм

Підтримка Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнку та писанкарства "Пасхальна палітра" шляхом видання книжок, ілюстрованих юними учасниками конкурсу та придбання пластику для експонування малюнків.

Автор проєкту
Юлія
Юлія Барко
Бюджет
199 775 грн
Розрахунок бюджету

Опис

Мета проекту

Підтримка обдарованих юних художників України, пропаганда національних культурних традицій, збільшення фонду бібліотек сучасною друкованною продукцією.

Проблема

Вже 5-й рік Всеукраїнський конкурс дитячого малюнку та писанкарства "Пасхальна палітра" виявляє та підтримує творчу молодь країни та допомагає хворим дітям (адже роботи конкурсу продаються за допомогою благодійного фонду, а всі кошти спрямовуються на лікування онкохворих малюків). За ці роки накопичилася достатня кількість чудових ілюстрацій для видання книжки. Але бракує коштів для реалізаціії цієї ідеї.

Пропоноване рішення щодо розв'язання проблеми і його обґрунтування

До 5-річчя Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнку та писанкарства "Пасхальна палітра" придбати пластик для оформлення малюнків та видати ілюстровані юними учасниками конкурсу книжки з подальшим безкоштовним поширенням їх по бібліотеках міста та використанням як призового фонду.

Для кого цей проект

Учасники Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнку та писанкарства "Пасхальна палітра", їх викладачі, родичі та знайомі. Відвідувачі виставки конкурсних малюнків. Читачі бібліотек міста.

ФОТО ДО / ВІЗУАЛІЗАЦІЯ МАЙБУТНЬОГО ПРОЄКТУ