ВСТАНОВЛЕННЯ ГРОМАДСЬКОЇ ВЕЛОСТАНЦІЇ БІЛЯ ПАРКУ ШЕВЧЕНКО Відхилений

Доданий
23.07.2017
Номер
261
Благоустрій та інфраструктура

Цей проект передбачає встановлення громадської велостанції з 14 велосипедами та 20 смарт-стійками, де кожен бажаючий зможе або брати велосипед напрокат, або залишати його без загрози крадіжки.

Автор проєкту
Андрей
Андрей Иваницкий
Бюджет
930 160 грн
Розрахунок бюджету
Район
Соборний

Опис

Співавтори

Красіков Максим Сергійович, Шевченко Микола Сергійович, Стасюк Сергій Юрійович, Литвин Олег

Мета проекту

Основною метою цього проекту є встановлення громадської велостанції з 14 велосипедами та 20 смарт-стійками задля організації комфортного активного відпочинку і занять велоспортом городян м. Дніпра, пропаганди здорового способу життя, профілактики серцево-судинних та інших захворювань, розвиток навичок катання на велосипеді.

Проблема

Катання на велосипеді є доволі популярним видом активного дозвілля серед городян міста Дніпра, але послуги велопрокату коштують не по кішені значній частині городян міста, а місць, де можливо безпечно залишити велосипед у місті обмаль. Сучасні види захисту від угону велосипеду або занадто дорогі або неефективні.

Пропоноване рішення щодо розв'язання проблеми і його обґрунтування

Встановлення громадської велостанції зі смарт-стійками дасть можливість за пільговою ціною насолоджуватись катанням на велосипеді, а смарт-стійки надійно захистять ваш велосипед від крадіжки.

Для кого цей проект

Цей проект розрахований на городян міста Дніпра, хто полюбляє активний відпочинок на велосипеді і хто бажає забезпечити надійний захист власному байку від крадіжок під час прогулянки центром міста.

Ключові показники оцінки результату проекту

Залучення городян м. Дніпра до занять спортом, організація їх дозвілля та популяризація здорового способу життя.

Ризики (перешкоди) у реалізації проекту, на які слід звернути увагу

Ризики можуть бути у разі різкого падіння гривні до долара, адже вартість смарт-стійок прив’язане до курсу іноземної валюти.

ФОТО ДО / ВІЗУАЛІЗАЦІЯ МАЙБУТНЬОГО ПРОЄКТУ