Облаштування спортивно - дитячого майданчика і благоустрій прилеглої території. Відхилений

Доданий
25.07.2017
Номер
288
Спорт

Громадський проект «Сучасний двір» спрямований на створення комфортних умов для дозвілля дітей і підлітків, організації школярів і молоді для розвитку фізичних якостей. Виховання навичок здорового способу життя.

Автор проєкту
Марія
Марія Теверовська
Бюджет
145 765 грн
Розрахунок бюджету
Район
Соборний

Опис

Мета проекту

Створення безпечних і комфортних умов для дозвілля дітей дошкільного віку. Установка сучасного обладнання для дітей які поєднують розвиток координації, кмітливості і фізичної витривалості.

Проблема

Архітектурно, чотири будинки, які налічують 10 під'їздів, розміщені на одній прибудинковій території. На території, крім лав для відпочинку, немає ніяких пристосувань і обладнання для дозвілля дітей і заняття молоді спортом. Через це діти самотужки виготовили різне знаряддя для заняття спортом, але воно недосконале і небезпечне для здоров'я. Контейнери для збору ТПВ стоять прямо на проїжджій частині дороги і постійно скачуються створюючи небезпеку для транспорту і людей.

Пропоноване рішення щодо розв'язання проблеми і його обґрунтування

На прибудинковій території, яка умовно розбивається на два майданчика монтується обладнання для дітей, а саме: гральний комплекс «Вогники», Карусель з кермом на 4 місця, Качалка-балансир великий, Гойдалка на металевих стойках, Пісочний дворик «Рахівниця», Тренажер Хос райдер, Тренажер «Орбітек», Гімнастичний комплекс. Підходи до обладнання вимощуються бетонними плитами. Будуються дві одномісні контейнерні площадки біля дороги.

Для кого цей проект

Проект розрахований на задоволення потреб мешканців чотирьох будинків шляхом створення комфортних, безпечних умов для дозвілля дітей і заняття молоді спортом.

ФОТО ДО / ВІЗУАЛІЗАЦІЯ МАЙБУТНЬОГО ПРОЄКТУ