Дитячий майданчик "Дитяча мрія" у ДНЗ №254 "Чіполіно" Брав участь

Доданий
26.07.2017
Номер
294
Освіта

Створення зон активного відпочинку дітей дошкільного віку. Проектом передбачається об'ємно-просторова та функціональна організація, ігрова та спортивна територія для дітей.

Автор проєкту
Світлана
Світлана Анненкова
Бюджет
920 625 грн
Розрахунок бюджету
Район
Шевченківський

Опис

Мета проекту

Створити сучасні і безпечні ігрові та спортивні майданчики для дітей садочка. Находження дітей у садочку зробить цей час цікавим, та таким що спонукає грати, розвиватись та займатись спортом.

Проблема

Дитячий заклад відкритий у 1967 році. За 50 років існування садочка дитячі вуличні ігрові майданчики прийшли в незадовільний стан і деякі повністю зруйновані. Сьогодні у закладі функціонує 6 груп, в яких виховується понад 140 вихованців.

Пропоноване рішення щодо розв'язання проблеми і його обґрунтування

Реалізація проекту забезпечить безпечне перебування дітей дошкільного віку на території дошкільного закладу, зміцнення здоров'я, задовільнення потреб у руховій активності та вимог наказу МОЗ України №234 від 24.03.2016 року "Про затвердження Санітарного регламенту
для дошкільних навчальних закладів". Замінити старі альтанки, ігрові елементи дитячих майданчиків на сучасні пісочниці, альтанки, ігрові комплекти та столики зі стульчиками.

Для кого цей проект

Для дітей, які відвідують дитячий садочок на сел. Мирний.

Ключові показники оцінки результату проекту

Створити сучасні і безпечні вуличні ігрові та спортивні майданчики для дітей дошкільного віку. Розвиток дітей від 2-го до 7-го років у дитячому садочку з яскравим та радісним перебуванням.

Ризики (перешкоди) у реалізації проекту, на які слід звернути увагу

інфляція

Приклади (кейси схожих рішень)

немає