Апарат поглибленого дослідження мозку Відхилений

Доданий
11.07.2017
Номер
40
Охорона здоров'я

Апарат Нейроспектр-4 дозволить своєчасне повне обстеження фізіологічних параметрів головного мозку у дорослих та дітей. Сучасне обладнання допоможе правильно встановити діагноз, проконтролювати медикаментозну ефективність лікування та використати апаратну нейротерапію.

Автор проєкту
Олена
Олена Лоік
Бюджет
500 000 грн
Розрахунок бюджету
Район
Шевченківський

Опис

Мета проекту

Забезпечити якісне поглиблене обстеження функцій мозку та доклінічну діагностику патології.Даний апарат здатний виявити проблему на самих ранніх стадіях та здійснити нейротерапевтичний зворотній зв"язок, а саме лікування. За допомогою цього апарату ми зможемо допомогти великій кількості людей (дорослим та дітям) з різними проявами неврологічної патології.

Проблема

В місті відсутнє діагностично-лікувальне обладнання такого класу, що ускладнює правильну діагностику, а відповідно й забеспечення кваліфікованого лікування.

Пропоноване рішення щодо розв'язання проблеми і його обґрунтування

Придбання комплекса Нейрон-спектр-4 для проведення нейрофізіологічних досліджень дасть можливість використати параметри обстеження в якості маркерів різних психоневрологічних розладів, відкриє нові можливості контролю ефективності лікування.

Для кого цей проект

Проект розрахований для вдосконалення медичної допомоги населенню міста з психоневрологічною патологією.