Сучасне оснащення кабінету мистецтв КЗО СЗШ №82 Брав участь

Доданий
13.07.2017
Номер
47
Освіта

Школа профілюється на художньо – естетичної освіті. Для забезпечення високого рівня викладання образотворчого та музичного мистецтв потрібне сучасне обладнання кабінету.

Автор проєкту
Тетяна
Тетяна Куєвда
Бюджет
108 727 грн
Розрахунок бюджету
Район
Чечелівський

Опис

Мета проекту

Створити сприятливі умови для викладання предметів художньо-естетичного циклу. Формування національної свідомості школярів на уроках образотворчого та музичного мистецтва.

Проблема

На разі кабінет мистецтв взагалі не оснащений компьютерною технікою, сучасними шкільними меблями та не відповідає сучасним вимогам (парти та стільці зібрані з різних кабінетів та мають вік понад двадцять років)

Пропоноване рішення щодо розв'язання проблеми і його обґрунтування

Для реалізації проекту пропонуємо закупити нові парти, учнівські стільці, сучасний компьютер, проектор та інтерактивну дошку.

Для кого цей проект

Учні школи.

Ключові показники оцінки результату проекту

У наших руках найбільша з цінностей світу – дитина. Мистецтво сприяє художньо-естетичному розвитку учнів та стимулює готовність особистості брати участь у різних формах культурного життя суспільства. У контексті нових підходів до побудови національної системи освіти особливої актуальності набувають дисципліни художньо-естетичного циклу у загальноосвітніх навчальних закладах, які мають забезпечувати духовно-патріотичний розвиток школярів.

Ризики (перешкоди) у реалізації проекту, на які слід звернути увагу

Немає

Приклади (кейси схожих рішень)

КЗО СЗШ № 15 м. Дніпро